«Αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις» | Οι απειλές του δολοφόνου της Τοπαλούδη στην 19χρονη

LIKE US ON FACEBOOK

Αναμένεται να μεταχθεί στη Ρόδο ο 20χρονος για ν’ απολογηθεί για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες.

Ο 20χρονος που βίασε την 19χρονη στη Ρόδο, την απειλούσε να μην μιλήσει σε κανέναν για όσα της έκανε, λέγοντάς της πως εάν μιλήσει, θα το ξαναπάθει.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λίγες ημέρες μετά το έγκλημα, μαζί μ’ έναν 23χρονο Ρομά, βίασε την 19χρονη με ειδικές ανάγκες.

«Αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις», την απείλησε ο 20χρονος.

Το κορίτσι φοβήθηκε και δεν μίλησε σε κανέναν για όσα της έκαναν, ούτε εκείνη τη στιγμή ούτε όταν αποκαλύφθηκε πως ο 20χρονος ήταν ο δολοφόνος της άτυχης φοιτήτριας.

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας, όταν αποφάσισε να εξομολογηθεί στην αδερφή της όσα είχαν γίνει.

Η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της ανέφερε, μεταξύ άλλον, για το βράδυ του βιασμού:

Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α… (19χρονος) μαζί με τον Γ… (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο «Ενυδρείο» ο Α… (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους

Ο πατέρας της 19χρονης κατήγγειλε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πως ο 20χρονος σύχναζε με φίλους του έξω από το ειδικό σχολείο που φοιτά η κοπέλα, προφανώς ψάχνοντας θύματα.

Κάτοικος της περιοχής επιβεβαίωσε μάλιστα πως τον είχαν δει επανειλημμένως στη γειτονιά, να περιμένει έξω από το σχολείο την ώρα που σχολούσαν τα παιδιά.

Ο πατέρας της 19χρονης απηύθυνε έκκληση σε όλους όσους γνωρίζουν κάτι να καταθέσουν στον Εισαγγελέα: «Αν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή, που ξέρει, που είδε κάτι, να ενημερώσει την εισαγγελική αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να ήταν το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να βιάσουν δύο ανήλικες

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved