Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε Χαϊδάρι, Βύρωνα και Καισαριανή

LIKE US ON FACEBOOK

Αλλεπάλληλες επιθέσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στο Χαϊδάρι, στο Βύρωνα και την Καισαριανή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Επιθέσεις στην Αθήνα σε υποκαταστήματα τραπεζών. Πιο συγκεκριμένα, στο Χαϊδάρι έγινε επίθεση στις 3 η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Αθηνών 364. Οι δράστες επιτέθηκαν με βαριοπούλες και γκαζάκια προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλες, αλλά και το ΑΤΜ. Στη συνέχεια, πέταξαν γκαζάκια στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας, τα οποία εξερράγησαν. Άμεσα τράπηκαν σε φυγή, ενώ έγιναν δύο προσαγωγές.

Πιο συγκεκριμένα, απ’ την επίθεση προκλήθηκαν πολλές ζημιές και η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δύο προσαγωγές, πρόκειται για δύο νεαρά άτομα. Και οι δύο, όμως, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για συμμετοχή τους στην επίθεση στην τράπεζα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επιθέσεις και σε Βύρωνα, Καισαριανή

Εκτός απ’ το Χαϊδάρι σημειώθηκαν επιθέσεις στον Βύρωνα και την Καισαριανή. Συγκεκριμένα, άγνωστοι προκλήθηκαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας , συγκεκριμένα στην οδό Φορμίωνος στον Βύρωνα.

Παράλληλα, ζημιές σημειώθηκαν και σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καισαριανή.

Ακόμη οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί, ενώ δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

Μυστήριο με τους εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Αθήνα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved