Ακόμα μια διαρροή στο MasterChef! Ποιος μένει εκτός διαγωνισμού | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν έχουν τέλος οι διαρροές στο MasterChef με τη μια φωτογραφία παικτών που φαίνεται να έχει αποχωρήσει απ’ τον διαγωνισμό να διαδέχεται την άλλη!

Ακόμα μια διαρροή στο MasterChef δείχνει ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει απ’ τον διαγωνισμό. Αν δεν σου αρέσουν τα spoiler, κακώς άνοιξες το άρθρο!

Κι ενώ πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία του διαγωνισμού, υπάρχουν ανατροπές κι έχουμε ακόμα μια διαρροή στο MasterChef.

Μετά τη φωτογραφία που έγινε viral και θέλει εκτός παιχνιδιού τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, φαίνεται πως ένας ακόμη παίκτης βρίσκεται εκτός γυρισμάτων.

Ποιος είναι ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί απ’ το MasterChef; Ο Τζώρτζης Παπανικολάου! 

διαρροή στο MasterChef

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε ποιος τράβηξε αυτήν την φωτογραφία καθώς και πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε αν αυτές οι διαρροές του MasterChef θα «πέσουν» για ακόμη μια φορά μέσα! Όπως είδαμε, όμως, δεν υπάρχουν φαβορί και όλα είναι πιθανά.

Στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας, βλέπουμε τους παίκτες να δυσκολεύονται ν’ αποφασίσουν, τους κριτές να λένε ότι δεν υπάρχουν φαβορί σ’ αυτή τη φάση και τους υποψήφιους για αποχώρηση να καλούνται να μαγειρέψουν ένα απαιτητικό πιάτο του σεφ Βασίλη Σπόρου, ο οποίος κάνει guest εμφάνιση στο επεισόδιο.

Για να δούμε, τι θα δούμε και σήμερα…

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved