Αίσιο τέλος: Βρέθηκε σώος μετά από 51 ώρες ο 20χρονος φοιτητής στην Κρήτη

LIKE US ON FACEBOOK

Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή, για τον οποίο το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει missing alert, λόγω του ότι συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Τελικά, μετά από 51 ώρες, βρέθηκε σώος ο 20χρονος φοιτητής στην Κρήτη τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως ήταν ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχετικά με τον εντοπισμό του Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί απ’ το βράδυ της Παρασκευής, ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, ανέφερε:

Αρχικά ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι άκουσε κάτι σαν φωνές ή κλάματα σε μια αγροτική περιοχή στα Καλέσσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΑΕ και άντρες έσπευσαν στο σημείο αλλά η έλλειψη φωτισμού δεν βοήθησε να βρεθεί ο αγνοούμενος. Έπειτα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ και μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο 20χρονος. Ήταν ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Απ’ την πλευρά του, το Χαμόγελο του Παιδιού σε σχετική του ανακοίνωση ανέφερε πως η περιπέτεια του Κοσμά Κακούρη, 20 ετών, έληξε σήμερα πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο Κοσμάς είναι πλέον ασφαλής με την οικογένειά του. Ο Κοσμάς εντοπίστηκε από κατοίκους, σε ευρύτερη αγροτική περιοχή, καθώς καλούσε σε βοήθεια. Οι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του Κοσμά από το Missing Alert που ενεργοποίησε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, τον αναγνώρισαν και άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές

Η μητέρα του 20χρονου, Εύα Δημάκη, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «τέλος καλό, όλα καλά», ευχαριστώντας όλα τα παιδιά, τους αστυνομικούς, τους χωριανούς, όλον τον κόσμο που βοήθησαν και συμμετείχαν στις έρευνες».  «Είναι πολύ φρέσκο ακόμα», συμπλήρωσε η μητέρα του 20χρονου.

«Σας ευχαριστούμε όλους. Είναι λίγο ταλαιπωρημένος αλλά σώος. Παρακαλώ αρκεστείτε σ΄αυτό για την ώρα, και χαρείτε μαζί μας», δήλωσε ο πατέρας του, Γιώργος Δημάκης.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved