Άγριος καυγάς μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ με περιπολικό και ασθενοφόρο να μεταβαίνει στο ραδιομέγαρο. Τι ακριβώς συνέβη; Η ανακοίνωση απ’ την ΕΡΤ.

Άγριος καυγάς μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αθλητικό τμήμα. Πώς ένα πείραγμα κατέληξε σε ξύλο;

Δύο δημοσιογράφοι, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αρκετές διαφωνίες και στο παρελθόν, πιάστηκαν στα χέρια μετά από μια κουβέντα με ήπια πειράγματα.

Τα πειράγματα αυτά κατέληξαν σε άγριο καυγά που ξέφυγε από τον έλεγχο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές ένας από τους δύο δημοσιογράφους κινήθηκε απειλητικά και χτύπησε τον άλλον με μπουνιές, όπως ανέφεραν και αυτόπτες μάρτυρες.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής. Και οι δύο δημοσιογράφοι θα μεταβούν σε ιατροδικαστή προκειμένου να καταγράψει τους τραυματισμούς τους και στην συνέχεια θα καταθέσουν αγωγές.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ο καυγάς μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ πήρε μεγάλες εκτάσεις με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να βγάλει και επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται απ’ τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας… Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Δείτε επίσης:

Η αντίδραση του Αρβανίτη όταν άκουσε στον αέρα την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές (Video)