Ένα άγριο έγκλημα στο Μαρούσι έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης. Ηλικιωμένος άνδρας στραγγάλισε τη σύζυγό του. Τι ακριβώς συνέβη;

Έγκλημα στο Μαρούσι με δράστη έναν 90χρονο άνδρα, ο οποίος στραγγάλισε την 82χρονη σύζυγό του! Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ο ηλικιωμένος στραγγάλισε τη γυναίκα του με ένα σκοινί στο σπίτι τους επί της οδού Αγίου όρους.

Κατά πληροφορίες, ο άνδρας πάσχει από άνοια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες επιτέθηκε στη σύζυγό του με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Μάλιστα, ο 90χρονος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς οι οποίο κλήθηκαν από συγγενείς του ηλικιωμένου ζευγαριού που τους αναζητούσαν, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως η κόρη είναι αυτή που ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δήλωσε πως μετά το έγκλημα θέλησε να αυτοκτονήσει ενώ ισχυρίζεται πως το έκανε για να μην ταλαιπωρείται άλλο η κόρη τους.

Ο ηλικιωμένος είναι υπό κράτηση, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια του περιστατικού. Παράλληλα, στο σπίτι του ζευγαριού μεταβαίνει και ιατροδικαστής για να κάνει την πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τη φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Η ασφυξία και οι αναφορές για σατανισμό