Σοκ στη Θεσσαλονίκη καθώς αγοράκι βρέθηκε αναίσθητο με σκοινί στον λαιμό. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για να διερευνήσει την υπόθεση.

Απίστευτη υπόθεση στην Θεσσαλονίκη καθώς αγοράκι βρέθηκε αναίσθητο με σκοινί στον λαιμό στην περιοχή Ντεπώ. Όπως αναφέρει το thestival.gr, η μητέρα και η προγιαγιά του παιδιού βρήκαν το 2,5 ετών αγοράκι αναίσθητο με ένα σκοινί της κουρτίνας στο λαιμό του.

Στο διαμέρισμα ήταν και η αδερφή του που ήταν 4 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2,5 ετών παιδάκι ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τύλιξε το σχοινί της κουρτίνας γύρω από το λαιμό του.

Έχασε τις αισθήσεις του και η γιαγιά του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ανάνηψη για να τον συνεφέρουν.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη. Η μητέρα του παιδιού οδηγήθηκε στο ΑΤ Καλαμαρίας προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το περιστατικό.

Η αλήθεια είναι πως όλοι γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη δυστυχώς μπορεί πολλά να συμβούν.

Ας ευχηθούμε το παιδί να συνέλθει γρήγορα.

Πολλά είναι τα περιστατικά που παιδί ήπιε κρασί, ξεφεύγοντας από την προσοχή των παιδιών ή έκαναν κάτι διαφορετικό που το θεωρούσαν “παιχνίδι” και δεν είχε καλή κατάληξη. 

Σε κώμα ο 6χρονος που ήπιε μεγάλη ποσότητα κρασιού | Δίνει μάχη για τη ζωή του