Για ενδέκατη μέρα βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης εισήχθη στο νοσοκομείο στις 26 Φεβρουαρίου λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη αναφέρει πως, απ’ την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και μετά, ο ίδιος λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν την «επιβαρυντική συνθήκη υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής».

Πιο συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε απ’ το Ιατρικό Κέντρο την Πέμπτη, αναφέρει πως ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος.

Στη συνέχεια, υπήρξαν πληροφορίες ότι ο Μίκης Θεοδωράκης θα χειρουργηθεί για να τοποθετηθεί βηματοδότης, ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, το νοσοκομείο δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία.

Οι εν λόγω ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το χειρουργείο αναμένεται να γίνει το πρωί της Παρασκευής.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη απ’ το νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι όταν τον Αύγουστο είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης, οι γιατροί είχαν ενημερώσει ότι εισήχθη μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας.

Διαβάστε ακόμα:

Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης