Μυστήριο γύρω απ’ την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος επιβιβάστηκε στο πλοίο από Χίο για Πειραιά, αλλά δεν κατέβηκε ποτέ απ’ αυτό.

Ο φαντάρος που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εν πλω στο «Νήσος Ρόδος» φέρεται να είχε πει στη σύντροφό του ότι «του την είχαν στημένη» ενώ ο πατέρας του τονίζει πως το παιδί του δεν αποβιβάστηκε ποτέ απ’ το καράβι.

Ο 23χρονος με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, κατοικεί στη Χαλκίδα και υπηρετούσε στο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297 στη Χίο, από το οποίο ζήτησε και έλαβε αναβολή. Το βράδυ της Τετάρτης επιβιβάστηκε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Όπως ανέφερε ο φίλος του που ήταν μαζί στο ταξίδι, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2.15 τα ξημερώματα. Κατά τον απόπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά ο φαντάρος δεν εντοπίστηκε, παρά την αναζήτησή του απ’ το πλήρωμα.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ σκάφη του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος. Στις έρευνες πήραν μέρος και επτά περιπολικά οχήματα για έλεγχο της ακτογραμμής.

Ωστόσο, ούτε απ’ τις έρευνες υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Συγγενείς και φίλοι του Τάκη Κολλιαδέλη κάνουν έκκληση μέσω Facebook προκειμένου να βρεθεί ο 23χρονος:

Επείγον!!! Φίλοι μου εξαφανίστηκε ο 23χρονος (Σαράντος)Τάκης Κολλιαδελης …Επιβιβάστηκε στο καράβι Νήσος Ρόδος από Χίο προς Πειραιά . Το καράβι ξεκίνησε 23.15 στις 27/6 και έφτασε Πειραιά στις 7 το πρωί στις 28/6. Από τις 2 τα ξημερώματα στις 28/6 χάθηκαν τα ίχνη του . Όποιος βρισκόταν στο καράβι ή οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα :6982789731,6981574354,6982789731,6982213491. ΚΑΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του 23χρονου καταγγέλλει πως ο φαντάρος δεχόταν πιέσεις και γι’ αυτό πήρε αναβολή από τον στρατό και επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας είπε πως είναι πεπεισμένος ότι κάτι συνέβη στο γιο του εν πλω.

Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει, αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ εξοργισμένος. Το παιδί μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις μέσα στο στρατό. Μου έλεγε “μπαμπά, θα έρθω από κοντά να στα πω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω από το τηλέφωνο” και το παιδί μου δεν ήρθε ποτέ…

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι κάτι συμβαίνει με το στρατόπεδο της Χίου. «Είμαι πεπεισμένος ότι κάτι φοβόταν το παιδί γιατί δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί. Ο Τάκης έφυγε από τη Χίο στις 22.15 το βράδυ και θα ερχόταν Πειραιά. Ήταν ένα μήνα μέσα στο στρατόπεδο και το παιδί πήρε αναβολή. Ο φίλος του με τον οποίο δούλευαν μαζί, δεν τον γνώριζε πολύ καιρό γιατί είχαν γνωριστεί μέσα στο στρατό. Αυτός πήγε για ύπνο και το πρωί τον ξύπνησε ο υπάλληλος του καραβιού και τότε διαπίστωσε ότι ο Τάκης είχε εξαφανιστεί. Τελευταία φορά συνομίλησε με την αρραβωνιστικιά του και της είπε: Κάποιοι μου την έχουν στημένη. Ή θα μου την κάνουν στη Χίο ή στον Πειραιά».

Είχε δυο κινητά μαζί του, την ταυτότητά του και το πορτοφόλι του, τα οποία δεν βρέθηκαν πουθενά. Μόνο ο σάκος με τα ρούχα του βρέθηκαν. Το παιδί μου δεν αποβιβάστηκε ποτέ από το καράβι, κάτι συνέβη εν πλω

Διαβάστε ακόμα:

Θαμμένος σε αυλή βρέθηκε 37χρονος που είχε εξαφανιστεί