Αγωνία για τον 20χρονο Κοσμά που αγνοείται

LIKE US ON FACEBOOK

Η εξαφάνιση του 20χρονου Κοσμά Κακούρη έχει σημάνει συναγερμό στο “Χαμόγελο του Παιδιού” . Τα ίχνη του αγοριού χάθηκαν την Παρασκευή κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Η εξαφάνιση του 20χρονου Κοσμά Κακούρη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Τελευταία φορά ο 20χρονος εντοπίστηκε στον «Κάμπο» Καβροχωρίου, το βράδυ της Παρασκευής κι έκτοτε αγνοείται.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” απ’ τη μεριά του εξέδωσε ανακοίνωση missing alert, δίνοντας περισσότερα στοιχεία για τον νεαρό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ, άλλων, στην αναγγελία εξαφάνισης κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής έγινε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Στη σχετική αναγγελία της εξαφάνισης του 20χρονου επισημαίνονται τα εξής:

«Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Ο νεαρός σπουδάζει στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας πήγε πριν από δύο ημέρες στο Ηράκλειο, προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα και τους υπόλοιπους συγγενείς του, στο Καβροχώρι.

Ο αγνοούμενος νεαρός την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε κοντό μπλε σορτς, άσπρη μπλούζα, μπλε ζακέτα και πέδιλα.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved