Αεροσυνοδός έπεσε από το αεροπλάνο | Τι ακριβώς συνέβη;

LIKE US ON FACEBOOK

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα αεροπλάνο, για λάθη που έχουν φέρει τον τρόμο και τον πανικό στον αέρα. Και τώρα διαβάζουμε αυτήν την είδηση: Αεροσυνοδός έπεσε από το αεροπλάνο της εταιρίας Air India. Και αναρωτιόμαστε τι μπορεί να συνέβη…

Όχι, δεν πρόκειται για fake news, αλλά μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αεροσυνοδός έπεσε από το αεροπλάνο διαβάζουμε σε τίτλους ξένων ΜΜΕ και αναρωτιόμαστε πραγματικά τι μπορεί να συνέβη και πώς έγινε αυτό το ατύχημα.

H Harsha Lobo προετοίμαζε την πτήση για επιβίβαση από το Δελχί, το πρωί της Δευτέρας όταν συνέβη το περιστατικό. Η 52χρονη αεροσυνοδός έπεσε από το αεροπλάνο, υπέστη κάταγμα και άλλα τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η εταιρία Air india δήλωσε πως ερευνά το περιστατικό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

«Σε ένα ατυχές συμβάν, ένα από τα πληρώματα θαλάμου των επιβατών (Harsha Lobo) έπεσε στην άσφαλτο από την πόρτα του αεροσκάφους Boeing-777, ενώ προσπαθούσε να την κλείσει», αναφέρει η αεροπορική.

Το ατύχημα συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο του Μουμπάι (Βομβάη), το αεροσκάφος ήταν σταθμευμένο και η αεροσυνοδός στην προσπάθειά της να κλείσει την πόρτα έπεσε και τραυματίστηκε.

Ευτυχώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η αεροσυνοδός είναι καλά στην υγεία της, έχει τη συνείδησή της αλλά έχει υποστεί κάταγμα και πολλά τραύματα.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα αεροσκάφος πάλι από την Air India, ταξίδευε από την νότια Ινδική πόληTrichy στο Ντουμπάι και υπέστη ζημιές αφού χτύπησε σε τοίχο του αεροδρομίου κατά την απογείωση! Το αεροπλάνο μετέφερε 130 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος ευτυχώς όλοι καλά στην υγεία τους.

Ελπίζουμε να μη διαβάσουμε και άλλα τέτοια περιστατικά…υπάρχουν και αυτοί που φοβούνται τα αεροπλάνα ούτως ή άλλως. Καλύτερα να μην διαβάζετε τέτοιες ειδήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Τραγικό λάθος σε πτήση προκάλεσε ματωμένες μύτες και αυτιά στους επιβάτες!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved