Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά | Φεύγουν οι αδειούχοι

LIKE US ON FACEBOOK

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Από σήμερα, Παρασκευή, και για τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα φυγής απ’ τις πόλεις! Τι πρέπει να προσέχετε εάν ταξιδεύετε.

Αδειάζει η Αθήνα, γεμίζουν τα νησιά καθώς φεύγουν όσοι έχουν άδεια αυτές τις μέρες. Σήμερα, Παρασκευή, είναι αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εξόδου των αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 28 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια για τις Κυκλάδες και 4 για Μαρμάρι και από το Λαύριο 6.

Την Πέμπτη, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς του Αιγαίου 24.196 επιβάτες και 4.243 ΙΧ.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 5.636 επιβάτες με 1.121 οχήματα. Από το Λαύριο, έγιναν 6 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1.389 επιβάτες με 402 οχήματα.

Η σημερινή ημέρα έχει, ωστόσο, και τις ιδιαιτερότητές της καθώς η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο για θυελλώδεις ανέμους. Γι’ αυτό, οι εκδρομείς που έχουν προγραμματίσει να φύγουν με πλοίο για τις διακοπές τους καλούνται να επικοινωνούν πριν ξεκινήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια.

Διαβάστε ακόμα τα μέτρα της τροχαίας για τον Δεκαπενταύγουστο για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Τα μέτρα ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου:

Ετοιμάζεσαι να φύγεις τον Δεκαπενταύγουστο; Δες τι πρέπει να προσέξεις!

Αν δεν πάρεις την άδεια Καλοκαιριού δικαιούσαι αποζημίωση; | Οι περιπτώσεις

Photo: INTIME NEWS
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved