Το DIY ημερολόγιο που θα βάλει το 2019 την τάξη, το πρόγραμμα και την οργάνωση στη ζωή σου. Είναι ένα εύκολο DIY, το οποίο εκτός των άλλων θα διακοσμήσει και το δωμάτιο σου!

Όλοι ή μάλλον οι περισσότεροι όταν ξεκινάει ένας νέος χρόνος, βάζουμε μερικούς στόχους. Άλλοι τους τηρούμε κι άλλοι μπορεί όχι, αλλά δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει η θέληση, η προσπάθεια και το όραμα.

Ο καθένας πρέπει να έχει έναν στόχο γιατί έτσι η ζωή αποκτά κι ένα νόημα. Έτσι λοιπόν, εάν ο δικός σου στόχος είναι βάλεις μια τάξη στη ζωή σου ή να είσαι περισσότερο οργανωμένη, σου δείχνουμε αυτό το εύκολο DIY ημερολόγιο.

Τι θα χρειαστείς για το DIY ημερολόγιο;

 • 1 κορνίζα (16 x 20)
 • 31 – 35 χρωματιστά χαρτάκια ή post-it
 • ταινία διπλής όψης
 • 1 χάρακα
 • ψαλίδι
 • μαρκαδόρο λευκού πίνακα

Πώς θα φτιάξεις το DIY ημερολόγιο;

 1. Επιλέγουμε συνολικά τουλάχιστον 31 με 35 χρωματιστά χαρτάκια.
 2. Με έναν χάρακα σημειώνουμε στα χαρτάκια, έτσι ώστε όλα να είναι κομμένα ομοιόμορφα 2 x 2.
 3. Κόβουμε τα χαρτάκια με ένα ψαλίδι.
 4. Αφαιρούμε το πίσω μέρος απ’ την κορνίζα και ξεκινάμε να κολλάμε τα χαρτάκια στη σειρά και με την απόσταση που θέλουμε, στο χαρτί που συνοδεύει συνήθως την κορνίζα.
 5. Όταν κολλήσουμε όλα τα χαρτιά, τοποθετούμε ξανά το πίσω μέρος στην κορνίζα και γράφουμε με τον μαρκαδόρο πάνω απ’ το τζάμι τον μήνα, τις ημέρες και ημερομηνίες.
 6. Ξεκινάμε πρώτα στο πάνω μέρος απ’ τις ημέρες τις εβδομάδες, στη συνέχεια με τις ημέρες του κάθε μήνα και στο πλάι γράφουμε τον μήνα που θέλουμε.

Δες πώς θα φτιάξεις το DIY ημερολόγιο και σε βίντεο:

Διάβασε ακόμη:

Εάν αγαπάς τα ταξίδια, αυτό το DIY φωτιστικό είναι για εσένα!

Photo: American Express