Τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου είναι αυτά που φτιάχνεις μόνος σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Έρχεται και αυτή η ημέρα του χρόνου, η ημέρα των ερωτευμένων κι αν τρέχεις κι εσύ όλη μέρα, δεν θα το έχεις συνειδητοποιήσει! Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για σένα και βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου. Και θα τα φτιάξεις μόνος σου!

Επειδή δεν μας αρέσουν τα λουλούδια, οι σοκολάτες και τα αρκουδάκια, λιγάκι τα έχουμε βαρεθεί, ψάχνουμε πρωτότυπες ιδέες για να κάνουμε μια έκπληξη στον καλό μας. Και μετά από ένα meeting που κάναμε στα γραφεία του iPop καταλήξαμε πως τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου είναι αυτά που φτιάχνεις μόνος σου.

Τι μπορείς να κάνεις για εκείνη τη μέρα; Από το να την πας ένα σινεμά, μια βόλτα ή απλά να χουχουλιάσετε σπίτι, μέχρι να φτιάξεις κάτι από τα παρακάτω.

Τα καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

10 πράγματα που αγαπώ σε σένα

Πολύ γλυκό θα μου πεις… Ναι, είναι γλυκό, ρομαντικό κι έξυπνο!

Τι θα χρειαστείς;

  • Ένα χοντρό χαρτί
  • Στυλό και μαρκαδόρους
  • Ένα μπολ
  • 1 κουταλιά υγρό κρεμοσάπουνο για τα χέρια
  • 1 κουταλιά ακρυλική μπογιά
  • Ένα πινέλο

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Θα γράψεις με κεφαλαία γράμματα «10 πράγματα που αγαπώ σε σένα».  Από κάτω θα κάνεις δέκα καρδιές και θα γράψεις ό,τι θέλεις εσύ.  Στη συνέχεια μέσα στο μπολ ανακάτεψε μια κουταλιά υγρό κρεμοσάπουνο και μια κουταλιά ακρυλική μπογιά.
Στη συνέχεια με ένα πινέλο κάλυψε τις καρδιές με τη μπογιά κι άφησέ το να στεγνώσει. Ο καλός σου θα πρέπει να ξύσει τις καρδιές για να πάρει τις απαντήσεις που θέλει.

δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα βάζο γεμάτο αγάπη

Αν δεν θέλεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, μπορείς να πάρεις ένα βαζάκι και να βάλεις πολλούς λόγους που αγαπάς τον καλό σου.

Ή αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο kinky, μπορείς να γράψεις όλα αυτά που θέλεις να σου κάνει εκείνη την ημέρα και να τον προκαλέσεις για ένα παιχνίδι.

δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Μπαλόνια παντού!

Τώρα αν θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα, αν είσαι κι εσύ αθεράπευτα ρομαντικός μπορείς να κάνεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Προσκάλεσέ τον σε ένα δείπνο στο σπίτι σου… και υποδέξου τον με μπαλόνια (και ό,τι άλλο θέλεις)!
Μπορείς να πάρεις 10 μπαλόνια ή περισσότερα και από αυτά να κρεμάσεις φωτογραφίες σας με ένα σπάγκο.

Και να τα αφήσεις να αιωρούνται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το περιμένει!

δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε επίσης:

Η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα! Οι πρωταγωνιστές της Lacta μιλούν για τον έρωτα (Video)

Photo: unsplash/Jamie Street, society19.com

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved