Το μπάνιο σε ένα σπίτι είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος. Λίγη σημασία έχει αν είναι μικρό ή μεγάλο (καθώς δεν είναι κουζίνα που θέλεις να έχεις το χώρο σου), αφού μπορείς με τη σωστή διαρρύθμιση και τα σωστά tips να εξοικονομήσεις χώρο. Τι μπορείς να κάνεις αν το μπάνιο σου είναι μικρό;

Έχεις βρει ένα ωραίο σπίτι και το μόνο του ελάττωμα είναι το μικρό του μπάνιο; Μην αγχώνεσαι καθόλου, γιατί λύσεις υπάρχουν! Τι μπορείς να κάνεις αν το μπάνιο σου είναι μικρό;

Μερικές έξυπνες ιδέες, λίγη έμπνευση, εύκολα diy και θα φτιάξεις το μπάνιο που θέλεις. Όχι μόνο θα εξοικονομήσεις χώρο αλλά θα γίνει και πιο cozy. Όπως στα… ξενοδοχεία!

Τα παρακάτω δύο diy για το μπάνιο θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε ενθουσιάσουν.

Κατασκευή Πρώτη

Τι θα χρειαστείς;

Τι μπορείς να κάνεις αν το μπάνιο σου είναι μικρό

 

  • Μια λαβή σε broze -κατά προτίμηση- απόχρωση για το χαρτί υγείας
  • Ένα ξύλο
  • Ένα γυαλιστικό
  • Τρεις γωνίες στήριξης και βίδες (συνήθως τα αγοράζεις μαζί)
  • Ηλεκτρικό τρυπάνι

Πώς θα το φτιάξεις;

  1. Καθάρισε το ξύλο που πήρες κι αν θέλεις μπορείς να το περάσεις και με ένα γυαλιστικό. Παράλληλα, μπορείς να το βάψεις με μια ειδική μπογιά για τα ξύλα και να το αφήσεις να στεγνώσει περίπου μια ώρα.
  2. Στη συνέχεια βίδωσε μια γωνία στήριξης στη μέση του ξύλου από την κάτω μεριά (εκεί θα τοποθετηθεί η λαβή για το χαρτί υγείας).Τι μπορείς να κάνεις αν το μπάνιο σου είναι μικρό
  3. Αφού βίδωσες και τη λαβή, πρέπει να βιδώσεις τις δύο γωνίες στήριξης στις άκρες του ξύλου στο σημείο (περίπου δύο δάχτυλα από την άκρη).
  4. Αποφάσισε σε ποιο σημείο θέλεις να το τοποθετήσεις. Πρόσθεσε το χαρτί υγείας στη θέση του πλέον και πάνω από το ξύλο μπορείς να βάλεις ένα ωραίο φυτό!

Κατασκευή δεύτερη

Η δεύτερη κατασκευή είναι πολύ πιο εύκολη!

Τι μπορείς να κάνεις αν το μπάνιο σου είναι μικρό

Μπορείς να πάρεις τρία ψάθινα καλαθάκια, διαφορετικού μεγέθους, να τα βάλεις στον τοίχο το ένα κάτω από το άλλο και να βάζεις εκεί τις πετσέτες σου!

Διαβάστε επίσης:

10 εύκολα και απίστευτα DIY project με παλέτες!

Photo: diyshowoff.com