Μια γυναίκα μετέτρεψε ένα δέντρο 110 ετών στην πιο όμορφη ανοικτή βιβλιοθήκη και μας υπενθύμισε για ακόμη μια φορά ότι όταν οι άνθρωποι έχουν φαντασία, γίνονται θαύματα!

Παρόλο που ζούμε σε μια εποχή που όλα έχουν πια μετατραπεί σε digital κι όλοι έχουμε πρόσβαση σ’ όλα με το πάτημα ενός κουμπιού, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν. Ένα από αυτά είναι και τα βιβλία!

Όσα tablet κι όσα smartphones κι εάν αποκτήσουμε, την αίσθηση του να κρατάμε στα χέρια ένα βιβλίο δεν την αλλάζει τίποτα! Αυτό θα σκέφτηκε και η Sharalee Armitage Howard που ζει στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, η οποία κατάφερε να μετατρέψει ένα δέντρο ηλικίας 110 ετών που σάπιζε σε μια μικρή ανοικτή βιβλιοθήκη που μοιάζει βγαλμένη από κάποιο παραμύθι.

Η Sharalee είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Little Free Library (Μικρής Ελεύθερης Βιβλιοθήκης), που υποστηρίζει τη δημιουργία μικρών ανοικτών βιβλιοθηκών ανά τον κόσμο.

Η ίδια ανέφερε στο Bored Panda, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο απ’ την ονειρική της βιβλιοθήκη, ότι έδωσαν ζωή σ’ ένα δέντρο που σάπιζε και ότι ποτέ δεν θα ξερίζωναν ένα υγιές δέντρο. Για το συγκεκριμένο, ήταν πραγματικά ανήσυχοι ότι μπορεί να χτυπήσει κάποιον περαστικό εάν ξαφνικά πέσει στον δρόμο. Ένα άλλο δέντρο είχε μάλιστα χτυπήσει το αυτοκίνητο του γιου της.

Πώς το μετέτρεψε σε βιβλιοθήκη; Το σκάλισε από μέσα, του έβαλε μια σκεπή και τοποθέτησε φωτισμό στο εσωτερικό του. Το αποτέλεσμα; Μια απ’ τις ωραιότερες βιβλιοθήκες που έχουμε μέχρι σήμερα δει!

Tο βίντεο από τη βιβλιοθήκη που έγινε viral:

Διάβασε ακόμη:

Μετάτρεψε το υπνοδωμάτιο σου, στη βιβλιοθήκη των ονείρων σου! | Photos