Φτιάξε το δικό σου μοναδικό φωτιστικό με φωτογραφίες!

LIKE US ON FACEBOOK

Μας αρέσει ο χώρος μας να έχει την προσωπική μας πινελιά σε όλα. Να έχουμε βάλει το «χεράκι» μας και όλα τα πράγματα να μας θυμίζουν και κάτι. Και γι’ αυτό φτιάχνουμε το δικό μας μοναδικό φωτιστικό με φωτογραφίες.

Έχεις καταλάβει την αγάπη μας για τα diy projects! Μας κάνουν πιο δημιουργικούς και όταν κάτι το έχεις επιμεληθεί ο ίδιος, το αγαπάς λίγο περισσότερο. Φτιάχνουμε μοναδικό φωτιστικό με φωτογραφίες. Μπορείς να το κρατήσεις για σένα ή μπορείς να το κάνεις δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Εσύ αποφασίζεις.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το φωτιστικό με φωτογραφίες;

 • Ένα φωτιστικό. Ένα απλό, σκέτο και οικονομικό φωτιστικό. Ιδανικά να είναι λευκό ή μπεζ.
 • Κόλλα.
 • Χαρτί vellum, περίπου 20 φύλλα.
 • Ψαλίδι, χάρακας, μολύβι.
 • Φωτογραφίες. Διάλεξε τις αγαπημένες σου γιατί θα τις βλέπεις κάθε μέρα! Έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, ό,τι προτιμάς.

φωτιστικό με φωτογραφίες

 

 

Πώς θα φτιάξεις το φωτιστικό με φωτογραφίες;

 1. Αφού έχεις επιλέξει τις φωτογραφίες μπορείς να πειραματιστείς και να τις εκτυπώσεις σε vellum να δεις αν μπορεί να λειτουργήσει, γιατί αποτέλεσμα θα είναι πιο εντυπωσιακό!
 2. Σε αυτό το σημείο μέτρησε το φωτιστικό για να δεις πόσες φωτογραφίες χωράνε,τις διαστάσεις, ώστε να μπορείς ανάλογα να φτιάξεις και το κολάζ σου.
 3. Αφού εκτυπώσεις το κολλάζ σε χαρτί vellum, περίμενε μερικά λεπτά ώστε να στεγνώσει το χαρτί γιατί το μελάνι αργεί περισσότερο να στεγνώσει! (Μπορείς πάντα να πας κάπου ώστε να σου τις εκτυπώσουν τις φωτογραφίες όπως πρέπει).
 4. Χρησιμοποίησε το μολύβι και τον χάρακα για να βάλεις τα σημάδια ώστε να ξέρεις πού ακριβώς θα το κόψεις, αν φυσικά είναι απαραίτητο.
 5. Αφού βεβαιωθείς πως χωράνε γύρω από τη λάμπα και ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις της, ήρθε η ώρα να τις κολλήσεις!
 6. Στο σημείο αυτό, η κολλά θα πρέπει να είναι πολύ καλή ώστε να μην φαίνεται από πίσω και προσοχή μη σου χυθεί παντού!
 7. Παράλληλα, δώσε προσοχή μην τσαλακωθεί το χαρτί γιατί τότε δύσκολα θα το φτιάξεις! Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια ενός φίλου ή της αδερφής σου για καλύτερο αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης:

3 DIY τρόποι για να μυρίζει το σπίτι σου υπέροχα!

Photo: ashleyannphotography.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved