Ο τύπος που θα δεις στο βίντεο παρακάτω βάζει 4 φέτες ντομάτας μέσα σ’ ένα δοχείο με χώμα και δεν περιμένεις τι συμβαίνει μετά από 10 μέρες! Πρέπει να το δοκιμάσεις εάν λατρεύεις τις ντομάτες!

Μπορεί να μην είσαι fan της κηπουρικής, αλλά να σου φαίνεται ελκυστική η ιδέα να έχεις κάθε μέρα στο σπίτι σου φρέσκα λαχανικά δικής σου παραγωγής. Κι ευτυχώς για σένα αυτό γίνεται χωρίς πολύ κόπο! Πώς να φυτέψεις ντομάτες χωρίς να έχεις σπόρους και να έχεις κάθε μέρα φρέσκα λαχανικά! Το κόλπο που πρέπει να δοκιμάσεις.

Δεν χρειάζονται σπόροι και σε 10 μέρες θα δεις αποτέλεσμα

Το κόλπο είναι πολύ εύκολο καθώς δεν χρειάζονται σπόροι για να καλλιεργήσεις τις δικές σου ντομάτες. Κάθε ντομάτα έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα φυτό ντομάτας με πολύ απλό τρόπο!

Αυτή η έξυπνη μέθοδος DIY παραγωγής ντομάτας θα σου δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα μέσα σε μόλις 10 ημέρες. Επιπλέον, είναι τόσο απλό που μπορεί ο καθένας μας να το κάνει!

Πώς να φυτέψεις ντομάτες

  1. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια γλάστρα με χώμα και μια ώριμη ντομάτα, την οποία πρέπει να κόψεις σε μερικές φέτες.
  2. Απλά ρίξε τις φέτες στη γλάστρα με το χώμα.
  3. Χρησιμοποίησε επιπλέον χώμα για να καλύψεις τις φέτες ντομάτας.
  4. Πότιζε τη γλάστρα συχνά και μετά από μια ή δύο εβδομάδες, θα δεις ότι το φυτό θα έχει αρχίσει ν’ αναπτύσσεται και σε λίγο καιρό θα βγάλει ντομάτες.

Τόσο απλό, τόσο φυσικό, τόσο οικονομικό! Γιατί να μην το δοκιμάσεις;

Θυμήσου εδώ πώς φυτεύεις καρπούζι απ’ τα κουκούτσια του καρπουζιού!

Δες κι αυτό:

Ένας κήπος μέσα στη γυάλα σου

Photo: Pixabay