Εύκολα DIY που μπορείς να κάνεις μαζί με τα παιδιά την ημέρα του Πάσχα, για να τα κρατήσεις απασχολημένα και να απολαύσεις με ηρεμία το γεύμα σου!

Μπορεί εμείς να είμαστε ενθουσιασμένοι για το Πάσχα και τις διακοπές, αλλά φαντάσου, πόσο πολύ ακόμη είναι τα μικρά παιδιά κάθε οικογένειας. Αυτές οι DIY ιδέες είναι εύκολες, δημιουργικές και θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Αυγά – Emojis

Μπορεί να έχεις βάψει ήδη τα κόκκινα αυγά, παρόλα αυτά αν θέλεις να κρατήσεις τα παιδιά της οικογένειας απασχολημένα την Κυριακή του Πασχά, βάλ’ τα να φτιάξουν μερικά ακόμη σαν αυτά από το Studio DIY.

Αυγά – Unicorn

Μπορεί τα emojis να μην αρέσουν στα κορίτσια, οπότε έχουμε μια άλλη λύση. Ποια είναι αυτή; Να φτιάξουν αυγά που μοιάζουν με μικρούς μονόκερους. Εάν είσαι στην εξοχή ή στον κήπο της γιαγιάς που έχει λουλούδια, το DIY από το Litlle Inspiration πρέπει να το φτιάξεις.

Μικρά κεράσματα

Θα χρειαστείς ελάχιστα υλικά, ενώ στο τέλος μπορείς να τοποθετήσεις σ΄αυτές τις χάρτινες συσκευασίες σε σχήμα λαγού, μικρά σοκολατάκια ή καραμέλες.

Διακοσμητικό για το Πασχαλινό τραπέζι

Αυτό το DIY θα φανεί ιδιαίτερα χρηστικό και για εσένα. Μη νομίζεις ότι είναι κάτι δύσκολο, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι πετσέτα, αυγό, έναν μαρκαδόρο και ένα λαστιχάκι. Το τέλειο διακοσμητικό.

Photos: petitandsmall.com, helenalyth.se