Μπορεί να έχεις στολίσει για τα Χριστούγεννα, μπορεί ακόμη να μην έχεις βρει τον χρόνο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που σου έχουν ξεφύγει. Βρήκαμε ένα diy για το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα σου.

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα φωτάκια, θα βάλεις μια “κάλτσα” ή τον Άι Βασίλη να ανεβαίνει στο μπαλκόνι σου. Αν ψάχνεις κάτι για την πόρτα σου, εμείς βρήκαμε ένα όμορφο και λιτό χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα.

Είσαι έτοιμος να βάλεις όλη σου την έμπνευση και να δημιουργήσεις;

Τι θα χρειαστείς για το χριστουγεννιάτικο στεφάνι;

χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα

Πώς θα φτιάξεις το χριστουγεννιάτικο στεφάνι;

  1. Άνοιξε το ύφασμα και τοποθέτησε το στεφάνι από την ανάποδη μεριά του υφάσματος. Κόψε το ύφασμα περιμετρικά από το στεφάνι αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο.
  2. Μπορείς σε ένα σκληρό χαρτόνι να γράψεις κάτι όπως Merry Christmas και να το κολλήσεις πάνω στο ύφασμα στο σημείο που θέλεις να φαίνεται στο στεφάνι. Αν δεν θέλεις χαρτόνι μπορείς ακόμη να περάσεις μικρά γράμματα με πινέζες ή να το αφήσεις κενό.
  3. Αφού το ύφασμα “κουμπώσει καλά μέσα στο στεφάνι κεντήματος, τότε μπορείς να κόψεις το ύφασμα που περισσεύει.χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα
  4. Με την κορδέλα μπορείς να φτιάξεις δυο όμορφους φιόγκους στο κάτω μέρος από το στεφάνι.
  5. Χρησιμοποιώντας την κόλλα μπορείς να κολλήσεις τα διακοσμητικά πάνω στο στεφάνι. Και είναι έτοιμο!
  6. Το συγκεκριμένο στεφάνι σε βοηθά για να το κρεμάσεις πιο εύκολα στην πόρτα σου και να το επεξεργαστείς όπως εσύ θέλεις.

Δείτε και αυτό το υπέροχο DIY:

Μικρά DIY χριστουγεννιάτικα δεντράκια για να διακοσμήσεις το σπίτι σου!

Photo: momenvy.co