Είμαστε σχεδόν στα μέσα του Ιούλη κι εσύ ακόμα να οργανωθείς για την παραλία; Αν ετοιμάζεσαι να πας διακοπές, τότε είμαστε στο σωστό timing. Φτιάξε μόνο σου το νεσεσέρ για την παραλία.

Τι να το κάνεις το νεσεσέρ για την παραλία; Να βάλεις το αντηλιακό σου, το λάδι σου, τα κοκαλάκια σου και ό,τι άλλα αξεσουάρ θέλεις. Και θα το φτιάξεις μόνος σου, θα βάλεις τη δική σου προσωπική πινελιά και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο!

Τι θα χρειαστείς για το νεσεσέρ για την παραλία;

 • Μια απλή λευκή τσάντα/φάκελος
 • Μολύβι
 • Πινέλο
 • Χρώματα
 • Μέτρο/Χάρακας προαιρετικά

Πώς θα φτιάξεις μόνος σου το νεσεσέρ για την παραλία;

 1. Για να μην ξεκινήσεις να ράβεις από την αρχή ένα ύφασμα και να βάλεις και το φερμουάρ στο τέλος, πάρε ένα ή δύο λευκά τσαντάκια πολύ απλά!
 2. Στη συνέχεια μπορείς να αλλάξεις το σχήμα τους για να τα κάνεις πιο…Καλοκαιρινά και να πάρουν το σχήμα του καρπουζιού. Ιδανικά αν έχεις μια ραπτομηχανή το αποτέλεσμα θα είναι πιο επαγγελματικό και η διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Αν δεν είσαι και πολύ καλός με το..ράψιμο μπορείς πάντα να το δώσεις στη μητέρα σου!
 3. Γύρνα τη τσάντα απ’ την ανάποδη μεριά του και σχεδίασε με ένα μολύβι 4 τρίγωνα -λίγο πιο κομμένα στα πλάγια- ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα της τσάντας. Όπως ακριβώς βλέπεις και στις εικόνες.νεσεσέρ για την παραλία
 4. Στη συνέχεια γύρισε την τσάντα κανονικά, πάρε ένα μικρό πινέλο και τα χρώματα που αγαπάς και ξεκίνα να σχεδιάζεις τα τρίγωνα.
 5. Μόλις στεγνώσουν τα χρώματα, μπορείς να κάνεις μικρούς σπόρους πάνω στην τσάντα!
 6. Και το νεσεσέρ για την παραλία σου είναι έτοιμο, καλοκαιρινό και cute!νεσεσέρ για την παραλία

Και τώρα που πήρε το “κολάι” δες πώς μπορείς να φτιάξεις και το σαπούνι σε σχήμα καρπουζιού!

Διαβάστε επίσης:

Το aftersun με αλόη βέρα που θα ανακουφίσει τα εγκαύματα από τον ήλιο!

Photo: oleanderandpalm.com