Τα ταξίδια τα λατρεύουμε και με την πρώτη ευκαιρία ετοιμάζουμε τη βαλίτσα μας και φεύγουμε. Όπου μας βγάλει. Αν έχεις κάνει πολλά ταξίδια ή αν κι εσύ τα λαχταράς τότε αυτό το diy για ταξίδια πρέπει να το φτιάξεις και να το βάλεις στο δωμάτιο σου.

Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό, κάθε εμπειρία είναι μοναδική και σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιο μας άρεσε περισσότερο. Τα κρατάμε όλα στην καρδιά μας και όταν μιλάμε γι’ αυτά τα μάτια μας λάμπουν σαν να είμαστε μικρά παιδιά. Γι’ αυτό σου λέω, αυτό το diy για ταξίδια πρέπει αν το φτιάξεις.

Ωραία και τα μαγνητάκια και τα άλλα σουβενίρ που έχεις κρατήσει, αλλά αυτό το diy για ταξίδια καλύπτει όλα τα μέρη που έχεις επισκεφτεί και θα το έχεις φτιάξει και μόνο σου. Και η διαδικασία είναι πιο απλή απ’ όσο νομίζεις. Ένας χάρτης, μια κορνίζα και done!

diy για ταξίδια

Τι θα χρειαστείς για το diy για ταξίδι;

  • Χάρτης
  • Vintage Κορνίζα

Σημείωση: Σίγουρα θα βρεις μια παλιά κορνίζα της γιαγιάς σου, vintage. Αλλά αν δεν βρεις, τότε μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο Μοναστηράκι και θα πάρεις την ιδανική vintage κορνίζα.

Πώς θα το φτιάξεις;

Η διαδικασία είναι πολύ απλά. Καθώς η κορνίζα θα είναι στρογγυλή (να την προτιμήσεις, vintage είπαμε), θα κόψεις τον χάρτη ακριβώς στα μέτρα της κορνίζας, στρογγυλά. Μεγάλη προσοχή για να μην το κόψεις στραβά.

Tip: Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις το γυαλί που έχει μέσα η κορνίζα και να ακουμπήσεις πάνω τον χάρτη. Και ξεκίνα να κόβεις.

diy για ταξίδια

Και είναι έτοιμο να το κρεμάσεις όπου εσύ θέλεις!

Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις αυτήν την κορνίζα:

DIY κορνίζα γεμάτη με αναμνήσεις από ταξίδια!

Photo: unsplash/ Simon Migaj