Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και μπορεί ακόμη να μην το πιστεύουμε, αλλά ήρθε η ώρα όσοι δεν το έχουμε κάνει ήδη να τυλίξουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους μας!

Βήμα πρώτο: Φτιάχνουμε μια ζεστή σοκολάτα, βάζουμε μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία στην τηλεόραση και ξεκινάμε να τυλίγουμε τα δώρα που θα μοιράσουμε την φετινή εορταστική περίοδο.

Μπορεί κάποιοι να αγαπούν να λαμβάνουν δώρα, υπάρχουν, όμως, και κάποιοι άλλοι που αγαπούν να δίνουν δώρα, αγαπούν να γράφουν ευχές και να τα τυλίγουν με λίγη παραπάνω προσοχή απ’ ότι οι υπόλοιποι. Είναι, εξάλλου κι αυτή μια διαδικασία που κάνει τόσο υπέροχη αυτή την περίοδο του χρόνου.

Κι αφού βγήκαμε για ψώνια, διαλέξαμε το κατάλληλο δώρο, ήρθε η ώρα να κάτσουμε να τα τυλίξουμε. Αυτοί είναι οι 5 πρωτότυποι τρόποι να τυλίξουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα, γιατί και η εξωτερική εμφάνιση μετράει και μας κάνει έστω και λίγο να φαινόμαστε πιο δημιουργικοί στα μάτια των φίλων μας.

Πρόσθεσε μια Polaroid

Διάλεξε ένα περιτύλιγμα για δώρα σε ουδέτερο χρώμα, έναν λεπτό σπάγκο ή σκοινί και πρόσθεσε μια Polaroid. Το δώρο έτσι αποκτά μια πιο προσωπική αξία, ενώ δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις φωτογραφική μηχανή Polaroid, απλά χρησιμοποίησε μία εφαρμογή που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το πλαίσιο και ύστερα εκτύπωσε τη φωτογραφία!

Photo: @thesefourwallsblog

Πρόσθεσε τα δικά σου γράμματα στο περιτύλιγμα

Το δώρο έτσι αποκτά και πάλι προσωπική αξία, ενώ σου προτείνουμε να διαλέξεις μια χοντρή κορδέλα που θα κάνει αντίθεση με το ουδέτερο χρώμα στο περιτύλιγμα. Ουδέτερο για να διακρίνονται τα γράμματα.

Photo: @boxwoodavenue

Πρόσθεσε φυσικά στοιχεία

Πρόσθεσε φύλλα από χριστουγεννιάτικο δέντρο ή φύλλα ελιάς, κουκουνάρια ή άλλα λουλούδια που έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα. Είναι ένας εύκολος τρόπος, αλλά πολύ ιδιαίτερος και “instagrammable” θα λέγαμε.

Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αυτά που έχουν περισσέψει και δεν χωράνε πλέον στο δέντρο, ήρθε η ώρα να τους δώσεις ζωή ξανά και να κολλήσεις ή τυλίξεις με κορδέλα στα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Πρόσθεσε μικρά καρτελάκια

Πρόσθεσε μικρά καρτελάκια, γράψε μια ευχή και το όνομα αυτού που θα λάβει το δώρο, αλλά και το όνομα το δικό σου, για να ξέρει από ποιον το έλαβε!

Να ευχηθούμε, σ’ αυτό το σημείο και του χρόνου!

Διάβασε ακόμη:

DIY χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με ρεσώ σε σχήμα χιονάνθρωπου!

Photo: A Pair And A Spare