Ζούμε στο The Age of Smupid και το TEDxPanteionUniversity θα σου δείξει ακριβώς τι σημαίνει αυτό!

LIKE US ON FACEBOOK

Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, για να παρουσιάσει το τέταρτο κατά σειρά main event του με τίτλο “The Age of Smupid”, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Διατηρώντας τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το φετινό event στοχεύει στην ανάδειξη της θέσης του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος δεν έχει υπάρξει πιο έξυπνος και ταυτόχρονα πιο «χαζός» από ποτέ. Βάσει αυτής της σκέψης προκύπτει και το φετινό θέμα “The Age of Smupid”, με τις λέξεις smart και stupid να συνυφαίνονται για την δημιουργία ενός νέου, πιο σύνθετου όρου.

The Age of Smupid | TEDxPanteionUniversity 2019| Promo Video

Η εποχή του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος είναι πιο «έξυπνος» και ταυτόχρονα πιο «χαζός» από ποτέ. Τετραγωνίζεις συμπεριφορές, συναισθήματα κι ανθρώπους. Tο τετράγωνο σπάει σε δύο συμπληρωματικά μέρη, τα οποία μπορούν να ενωθούν ανά πάσα στιγμή. Αρκεί, να κοιτάξεις το ίδιο γεγονός από διαφορετική οπτική γωνία.Στις 11 Μαΐου 2019, η ομάδα του TEDxPanteionUniversity επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη με τη θεματική “The Age of Smupid”. Είσαι έτοιμος να ενώσεις τα κομμάτια;Είναι Βίντεο by Spyros Maltezos | MoveAliceThe age of the contemporary human, who is “smarter” and at the same time “stupider” than ever. You “square” behaviors, feelings, humans . The square is divided into two supplemental pieces, which can be connected at any given moment. As long as you look the same fact from a different point of view. On May 11, TEDxPanteionUniversity's team is coming back to Benaki Museum, with the theme "The Age of Smupid" Are you ready to connect the pieces?#TheAgeOfSmupid #MainEvent #ConnectThePieces#promovideo #TEDxPanteionUniversity #TEDxPU19

Gepostet von TEDx PanteionUniversity am Sonntag, 14. April 2019

Ο όρος αυτός θα αποτελέσει την αφετηρία για μία σειρά ομιλιών και performances από καταξιωμένους ανθρώπους, που εκλαμβάνοντάς τον ο καθένας ξεχωριστά από τη δική του οπτική και προσεγγίζοντας τον σύμφωνα με τον δικό του χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες εμπειρίες του, έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, αλλά και να προβληματίσουν το κοινό.

Το event απευθύνεται σε κοινό της τάξεως των 600 ατόμων και καθώς το TEDxPanteionUniversity αποτελεί το μόνο TEDx στην Ελλάδα με κοινωνικό προσανατολισμό, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γίνεται προσπάθεια για την εξασφάλιση πλήρους προσβασιμότητας και παρέχεται δωρεάν είσοδος με ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου. Για μία ακόμη χρονιά, αντί αντιτίμου προσφέρεται βοήθεια σε κάποιον κοινωφελή οργανισμό ή κάποια κοινωνική δράση.

Σε συνέχεια της μέχρι τώρα φιλοσοφίας και βασισμένη στο slogan του TED “Ideas worth spreading”, η φετινή ομάδα του TEDxPanteionUniversity εγκαινιάζει την καμπάνια Making Ideas Happen, η οποία συνοδεύεται από μια σειρά κοινωνικών δράσεων, τόσο για την αντιμετώπιση θεμάτων που μαστίζουν την κοινωνία, όσο για την ποιοτική αναβάθμισή της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις αλλά και με το περιεχόμενο του φετινού main event, μείνετε συντονισμένοι στα social media.

Info!

The Age of Smupid | TEDxPanteionUniversity

 

Πότε; 11 Μαΐου | 10:00 – 19:00 |

 

Πού; Μουσείο Μπενάκη

Δείτε τα μαθήματα ζωής που μας είχε δώσει το προηγούμενο main event του TEDxPanteionUniversity:

Do you see it now? Το TEDx PanteionUniversity μας έδωσε μαθήματα ζωής

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved