Τρέχουμε για όσους δεν μπορούν! Θα τρέξεις μαζί μας;

LIKE US ON FACEBOOK

Ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου Wings for Life World Run επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Εμείς τρέχουμε για όσους δεν μπορούν, εσύ θα τρέξεις μαζί μας;

Ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου Wings for Life World Run θα πραγματοποιηθεί στις 5 Mαΐου 2019, στις 14:00 ώρα Ελλάδος, συνεχίζοντας να μεταδίδει το θετικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο!

To Wings for Life είναι ένα μη-κερδοσκοπικό ερευνητικό ίδρυμα. Σκοπός του, είναι η έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, που στερούν από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο την ικανότητα να περπατούν.

Γίνε και εσύ μέρος αυτού του Παγκόσμιου αγώνα δρόμου τρέχοντας, μέσω της εφαρμογής του Wings For Life World Run. Τα βήματα είναι απλά!

Κατέβασε την εφαρμογή και τρέξε για όσους δε μπορούν
Μπορείς να τη βρεις στο App Store και στο Google Play! Είτε είσαι δρομέας αποστάσεων, είτε το τρέξιμο είναι το χόμπυ σου ή απλά θέλεις να τρέξεις συμβολικά, μπορείς να προσφέρεις έμπρακτα βοήθεια και ελπίδα σε αυτούς που τη χρειάζονται!

  1. Κατέβασε το app & κάνε login
  2. Διάλεξε το “Run Individually”
  3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επίλεξε το ποσό της δωρεάς σου
  4. Τρέξε όπου κι αν βρίσκεσαι για όσους δεν μπορούν, την Κυριακή 5 Mαΐου, στις 14:00 ώρα Ελλάδος

Δες θες να τρέξεις αλλά θες να συνεισφέρεις;

Θες να είσαι μέλος του Wings for Life World Run team των αθλητών μας;

  • Κάνε donation μέσω του team του Εμμανουήλ Καραλή >> #FLYMANOLOFLY και μπορεί να κερδίσεις ένα από τα 20 FMF tees, hoodies και windbreakers του Manolo!

100% των εσόδων θα πάνε στην έρευνα για την θεραπεία του μυελού των οστών

Gepostet von Emmanuel Karalis am Dienstag, 9. April 2019

 

Μπες στο team των Τριγκώνη – Πασχαλίδη >> KOSTAS & DANY PERFORMANCE SAILING και κλείσε ένα sailing session στο Θερμαϊκό πάνω σε ένα από τα αγωνιστικά catamaran της σχολής!

A couple of weeks ago we launched our fund raising campaign for Wings for Life Foundation. Join our team by donating…

Gepostet von Iordanis Paschalidis – Konstantinos Trigonis Sailing Team am Dienstag, 16. April 2019

 

Μπες στο team του Νικόλα Πλυτά >> NIKOLAS PLYTAS COACHING WATERSKI AND WAKEBOARD FOR A GOOD CAUSE και κλείσε ένα waterski και wakeboard session με τον Έλληνα πρωταθλητή στο Astir Beach, στη Βουλιαγμένη!

On the 4th of May I will be hosting a coaching event to support Spinal Cord Injury research. Send me a message to book a session with me and support the cause. RSVP only. Wings for Life World RunAstir Beach

Gepostet von Nick Plytas am Freitag, 12. April 2019
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved