Μεγαλύτερο, επικότερο και πιο νεροεκρηκτικό από ποτέ !

Το Σάββατο 22 Ιουνίου έρχεται το Waterboom Festival 2019 στο ΟΑΚΑ για να δημιουργήσει την πιο καθηλωτική γιορτή με πρωταγωνιστή εσένα!

Τεράστια κανόνια νερού, γιγάντιες μπουρμπουλήθρες, εκατοντάδες βάρκες και φουσκωτές μπάλες θα δημιουργήσουν έναν μαγικό υδάτινο κόσμο!

Άκρως εντυπωσιακό stage, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Φαντασμαγορικά εφέ, τεράστιες φλόγες και Co2 εκτοξευτές σε μία σκηνή «οπλισμένη» με τεράστια νεροκανόνια και γιγάντιους πίδακες νερού, έτοιμη να δώσει την δικιά της νερομάχη με τους επισκέπτες!

Για να κερδίσεις την επικότερη νερο… μάχη του καλοκαιριού πρέπει να διαλέξεις στρατόπεδο: Μπλε ή κόκκινοι; Ετοιμοπόλεμοι μαχητές με τα νεροπίστολα επ’ ώμου… οπλίσατε!

Τη μεγαλύτερη γιορτή, που πανηγυρικά ορίζει την έναρξη του καλοκαιριού, θα πλαισιώσουν επί σκηνής οι πιο πολυσυζητημένοι Rappers της Ελλάδος ξεσηκώνοντας το πλήθος, σε συνδυασμό με κορυφαίους Dj’s, ζογκλέρ, χορευτές και viral influencers σε εμφανίσεις – έκπληξη! Διαδραστικά παιχνίδια και happenings θα χαρίσουν μοναδικά διασκεδαστικές στιγμές!

Info!

Waterboom Festival

 

Πότε; Σάββατο 22 Ιουνίου | 14:00 – 21:00

 

Τιμή εισιτηρίου & προνόμια:
Basic: 10€
Δωρεάν Σετ Νεροπίστολο  Κορδέλα  Αδιάβροχη θήκη.

VIP: 15€
Δωρεάν Σετ Premium Νεροπίστολο  Κορδέλα  Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στην Vip εξέδρα + Ξεχωριστή πύλη εισόδου + Πρόσβαση στο Lounge Area.

Δες κι αυτό το φεστιβάλ:

Έρχεται το Beach Party Festival 2019 με τα μεγαλύτερα ονόματα επί σκηνής που δεν πρέπει να χάσεις!

Και φυσικά, μην ξεχάσεις ότι στις 9 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού για μια ημέρα αφιερωμένη στον εαυτό μας!