Το Red Bull Player One επιστέφει και μάλλον σ’ ενδιαφέρει! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Το Red Bull Player One επιστέφει για ακόμη μια χρονιά! Το 1vs1 LoL tournament μόνο για amateur players, αναζητά τον παίχτη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία!

Το Red Bull Player One επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες παίχτες από όλη τη χώρα να δώσουν 1v1 μάχες στο League of Legends. Ο νικητής του Εθνικού Τελικού θα κερδίσει μια εβδομάδα προετοιμασίας σαν pro player – με coach τον Sparks της ομάδας WLG -, καθώς και ένα ταξίδι το Δεκέμβριο στη Βραζιλία για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό.

Red Bull Player One

Το ταξίδι του φετινού τουρνουά, τα monitors του οποίου παρέχει αποκλειστικά η AOC Gaming (Official Partner), ξεκινάει από το League of Legends European Championship: Summer split Play Offs, στις 7–8/9/2019 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Νίκος Γκάλης», όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να πάρουν pro tips από την Team Vitality, στο ειδικά διαμορφωμένο training booth.

Red Bull Player One

Αμέσως μετά, ακολουθούν οι προκριματικοί που θα διαμορφώσουν τη 16άδα του Ελληνικού Τελικού, στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 04/09/2019:

  • 14/9/2019, οff-line qualifier: σε όλα τα καταστήματα των Battlenet με δωρεάν συμμετοχή, απ’ όπου θα αναδειχθούν 6 φιναλίστ
  • 22/9/2019, οn-line qualifier: μέσω της πλατφόρμας Toornament, απ’ όπου θα αναδειχθούν 6 φιναλίστ
  • 28/9/2019, οff-line qualifier: στα πλαίσια της Digital Expo 2019,  απ’ όπου θα αναδειχθούν 4 φιναλίστ


Οι 16 φιναλίστ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον Ελληνικό Τελικό o οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29/9/2019 στη Digital Expo 2019.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, θα βρεις τα πάντα στο Red Bull Player One.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved