Το Mute του Γιώργου Χρυσοστόμου είναι η επόμενη παράσταση που δεις! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου επί σκηνής για 65 λεπτά δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια και το μυαλό σου από πάνω του, εναλλάσσοντας πολλούς διαφορετικούς ρόλους!

Ένας άνθρωπος που κυνηγά το μυαλό του, ένας άνθρωπος που αρνείται τις λέξεις. Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σεξομανής, ένας γκαντέμης… Τι τους συνδέει; Είναι ένας ή περισσότεροι; Κάποτε όλα διαλύονται· οι λέξεις έρχονται απρόσμενα. Μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Μια παράσταση που κάποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να δείξει τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε αυτό.

“MUTE. 1998 Θεσσαλονίκη. Μπλε βαμμένο δωμάτιο. Συγκάτοικος με τρεις αγνώστους. Ένα cd player. Ένα mini disk. Κανένα κινητό τηλέφωνο. Μουσική με ακουστικά στ’ αυτιά. Το αριστερό δεν δουλεύει. Μονοφωνικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια ακρόασης τζαζ κομματιού γεννήθηκε ο Μαέστρος. Και άλλοι ήρωες που παρέα με τον εφευρέτη τους δεν τραγουδήσανε ποτέ. Ούτε στη χαρά, ούτε στον πόνο. Λαχτάρα για μουσική, φόβος για τραγούδι όμως. Οι ήρωες αυτοί βγήκανε να δουλέψουνε βαθιά στη νύχτα. Για να φάει ψωμί ο εφευρέτης. Με σοφία η Σοφία θα τα βγάλει όλα αυτά στο φως. Που θα το σχεδιάσει η άλλη Σοφία. Και με τα φώτα της Φωτεινής θα γεννηθούνε κι άλλα, που θα τα πάρει ο ήλιος της Ηλιάνας και θα τα απογειώσει για να πετάξουν όλοι μαζί πάνω στης Μαγδαληνής το σκηνικό. Τα λόγια είναι περιττά.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χρυσοστόμου”.

Info!

Mute του Γιώργου Χρυσοστόμου

 

Πού; Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου- Κεντρική σκηνή
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 117 43 Αθήνα

 

Πότε; Τετάρτη με Κυριακή

 

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά

 

Εισιτήρια: Από 12 έως 18 ευρώ

Online κράτηση εισιτηρίων: viva.gr

Δες ακόμα:

Η Μέθοδος Γκρόνχολμ: Η παράσταση που δεν φοβάται να μιλήσει για τη σκληρότητα στις εργασιακές σχέσεις