Το Epidavros Action είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος την… άλλη Επίδαυρο

LIKE US ON FACEBOOK

Ο νέος δήμαρχος Επιδαύρου μιλάει για το Epidavros Action! Είναι νέος, φιλόδοξος και με όραμα για τον τόπο του. Εκπρόσωπος της γενιάς των 35άρηδων, παντρεμένος με την Ευγενία Κώτσιανη, εκπαιδευτικό από το Λυγουριό, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Πριν από μερικές εβδομάδες οι συμπολίτες του τον εμπιστεύθηκαν να αναλάβει την διοίκηση της πόλης και ο ίδιος ανυπομονεί, μετά την ορκωμοσία του να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Το πρώτο μεγάλο γεγονός της σεζόν που μόλις ξεκινά είναι το Epidavros Action, η σπουδαία αθλητική εκδήλωση τριάθλου, Aquathlon, κολύμβησης και τρεξίματος με κέντρο την Αρχαία Επίδαυρο που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά και 4η συνολικά, το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου και φιλοδοξεί να καταστήσει την όμορφη πόλη του Νομου Αργολίδος σε κέντρο αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού.

Ο νέος δήμαρχος Επιδαύρου, Τασος Χρόνης συστήνεται στο κοινό, μιλά για αυτή την μεγάλη πρόκληση που αναμένεται με ανυπομονησία και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, στην βελτίωση των υποδομών και την παροχή στους νέους κάθε περιοχής διεξόδους και κίνητρο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τη φύση.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ασχολείται με τον τουρισμό και την καλλιέργεια ελιών, όπου και βοηθούσα σε όλες αυτές τις δραστηριότητες. Το 2001 μετά από τις  πανελλήνιες εξετάσεις πέρασα στην σχολή αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. όπου υπηρετώ μέχρι σήμερα, 18 χρόνια μετά, με τον βαθμό του Αρχιφύλακα.

Το 2009 με κατατακτήριες εξετάσεις πέτυχα την εισαγωγή μου στο Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΤΕΙ Καλαμάτας προκειμένου να σπουδάσω και να μάθω νέα πράγματα για την για την οργάνωση και διοίκηση μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τόσο πολύ έχω μεράκι. Πήρα πτυχίο το 2015.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολούμαι με τα κοινά μέσα από συλλόγους, φορείς και ομάδες προσφοράς. Το 2010 ήμουν υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘’Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου’’ όπου και εκλέχτηκα πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Το 2013 μετά από διαδικασίες, αναδείχθηκα επικεφαλής του συνδυασμού για τις εκλογές του 2014, όπου και οι δημότες μας ανέδειξαν σε μείζονα αντιπολίτευση.

Στις εκλογές του 2019 με ένα νέο συνδυασμό, καταφέραμε και επιλεγήκαμε ως πλειοψηφία και από 1/9/2019 είμαστε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Επιδαύρου».

Διάβασε τη συνέχεια στο run247.gr

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved