Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret σε περιμένει στο Παλλάς και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε ξεσηκώσει.Γι΄αυτό, λοιπόν, πες μας αύριο το βράδυ τι κάνεις;

Το Cabaret με 8 χρυσά αγαλματίδια έχει σφραγίσει μια για πάντα όχι μόνο την ιστορία των μιούζικαλ αλλά τόσο του θεάτρου όσο και του σινεμά και τώρα έρχεται και στην Αθήνα. Ναι, το Cabaret σε περιμένει στο Παλλάς!

Τo μιούζικαλ θα παρουσιαστεί σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική! Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.

Μεταφερόμαστε στο Βερολίνο το 1930. Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο Cabaret κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυ Μπόουλς, που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός ζευγαριού, της Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλτζ. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ιστορία της εποχής που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

Στο ρόλο του Κομπέρ ο Τάκης Ζαχαράτος & Σάλλυ Μπόουλς η Τάμτα.

Πρωταγωνιστούν Αλφαβητικά
Κατερίνα Διδασκάλου, Ευθύμης Ζησάκης, Δήμητρα Λημνιού, , Βασίλης Μπισμπίκης Τάσος Νούσιας.
Μαζί τους οι, Δημήτρης Γαλάνης, Έλενα Μεντζέλου, Ελευθερία Παρασκευά και 12μελής θίασος.

Συμμετέχει 10μελή ζωντανή ορχήστρα υπό την Διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.

Info!

Που; Παλλάς.

Πότε;
Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 19.00

Η παράσταση ενδείκνυται για ηλικίες άνω των 15 ετών.

Και σε ρωτάμε ξανά: Αύριο τι έχεις να κάνεις; Γιατί το Cabaret σε περιμένει στο Παλλάς!