Την Πρωτομαγιά πηγαίνουμε βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

LIKE US ON FACEBOOK

Την Πρωτομαγιά πηγαίνουμε βόλτα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, όπου οι εκδηλώσεις είναι πολλές και ξεκινάνε από νωρίς το πρωί και διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μπορεί να έχεις σκεφτεί ήδη τι θα κάνεις την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, ξέρεις όμως τι θα κάνεις την 1η Μαΐου. Εμείς ξέρουμε, θα κάνεις Πρωτομαγιά στο Σταύρος Νιάρχος, γιατί για ακόμη μια χρονιά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι μοναδικό!

Στις 11.30 το πρωί οι “The Burger Project» καλωσορίζουν την Άνοιξη στο Ξέφωτο, με μια ξεσηκωτική συναυλία για μικρά και μεγάλα παιδιά, ενώ στις 13:00 το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν οι “The Jaguar Bombs», οι οποίοι αναμειγνύουν το δυναμικό rock ‘n’ roll ρυθμό με pop μελωδίες προηγούμενων δεκαετιών και έρχονται κι αυτοί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος!

Μια Βόλτα στο Πάρκο με ξεναγό τον φετινό τιμημένο με βραβείο Χορν ηθοποιό Μιχάλη Συριόπουλο, ο οποίος θα συνοδεύσει τους επισκέπτες απ’ τις 11.30 το πρωί έως τις 17.30 το απόγευμα, υπό την καθοδήγηση και της σκηνοθέτιδος Τζωρτζίνας Κακουδάκη.

Στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια στον Μεσογειακό Κήπο με έναν «σπόρο που ταξιδεύει». Ένα παιχνίδι θησαυρού, με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, τον οποίο οι επισκέπτες καλούνται ν΄ανακαλύψουν. Επίσης, παιδιά από 4-9 ετών με τους συνοδούς τους θα μπορέσουν να φτιάξουν και το δικό τους πρωτομαγιάτικο στεφάνι.

Το Πάρκο των Θαυμάτων, από τις 11.00 έως τις 12.15 και από τις 12.30 έως τις 13.45, αφορά μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες ομαδικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν άθληση, χορό και μουσική και έχουν στόχο να καλλιεργήσουν στα παιδιά την αντίληψη να αισθάνονται συμπαίκτες και αντίπαλοι, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και την έννοια της ευγενούς άμιλλας. Για παιδιά από 4 έως 8 ετών και τις οικογένειές τους.

Το πικ-νικ για χαρτογράφους είναι το διασκεδαστικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, όπου οι επισκέπτες γυρνώντας τα βέλη πάνω σε έναν χάρτη – τραπεζομάντηλο, καλούνται να εντοπίσουν προορισμούς και μνημεία και να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες μέσα από αυτά.

Το αγαπημένο Face Painting των παιδιών θα λάβει χώρα απ’ τις 11.30 έως τις 16.30, όπου ζωγράφοι προσώπου θα βρίσκονται στον Πευκώνα και θα τους περιμένουν να γεμίσουν τα προσωπάκια τους με χρώματα.

Το Χάρτινο Πρωτομαγιάτικο Στεφάνι, (10.30-12.30, 13.00-15.00, 15.30-17.30) στα Νότια Μονοπάτια θα έχουν επίσης την ευκαιρία να φτιάξουν οι συμμετέχοντες από τους «κήπους» της βοτανολογίας και μυρωδιές από αιθέρια έλαια.

Θα ακολουθήσει το Bubble Parade: Ο Κήπος των Ευχών, από τις 14.30 έως τις 15.30 στην Αγορά, όπου μια ομάδα θαυματοποιών θα προσκαλεί το κοινό σε μια μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες.

Από τις 17.00 έως τις 18.30 στον Πευκώνα, η εκδήλωση Αφροβραζιλιάνικος Χορός, είναι ένα εκρηκτικό εργαστήριο χορού που έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για να απελευθερώσει την έκφρασή σας και να σας αναζωογονήσει μέσα από το πνεύμα της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

Τέλος, από τις  18.30 έως τις 19.30 στον Πευκώνα, έρχεται η Capoeira για Οικογένειες, όπου καλείστε να ανακαλύψετε τη δημοφιλή Αφροβραζιλιάνικη τέχνη, που βοηθά μικρούς και μεγάλους να εξελιχθούν κινητικά, κοινωνικά και ψυχοσυναισθηματικά και, πάνω απ’ όλα, να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ: www.snfcc.org/events

Διαβάστε ακόμη:

Οι πασχαλινοί προορισμοί που θα λατρέψεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved