Είναι γεγονός, είναι πραγματικότητα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας θα δώσουν άλλες δύο τελευταίες συναυλίες στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!

Η συνεύρεση που περιμέναμε όλοι είναι γεγονός. Για χρόνια όλοι οι θαυμαστές αυτών των δυο τραγουδοποιών περιμέναμε αυτή τη συνάντηση. Και εκείνοι, οι οποίοι δεν μας έχουν απογοητεύσει ούτε μια φορά, έκαναν το όνειρο μας πραγματικότητα. Φέτος, ταξιδέψαμε μαζί τους ήδη δύο φορές, στις αρχές Ιουνίου. Αλλά το όνειρο θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά. Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας ξανά στην Αθήνα.

Η καλοκαιρινή τους περιοδεία θα κλείσει με αυτόν τον τρόπο όπως ανακοινώθηκε. 11 και 12 Ιουνίου οι καλλιτέχνες θα δώσουν άλλες δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη.

Εκεί, σε αυτή την μυσταγωγία, οι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν νοητικά, ψυχικά και πνευματικά. Θα μας κάνουν για άλλη μια φορά να νιώσουμε την πνευματική διέγερση και θα μας κάνουν να ξεσηκωθούμε μέσα από τα τραγούδια τους.

Οι δύο πρώτες συναυλίες, οι οποίες έγιναν στην πλατεία Νερού, είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Εμείς ήμασταν εκεί, τα συναισθήματα που βιώσαμε και η ομορφιά που αντικατοπτρίστηκε στα μάτια μας δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Είναι κάτι που πρέπει να ζήσεις από κοντά εσύ ο ίδιος για να το καταλάβεις.

Έτσι και αλλιώς, ακόμα και αν οι δύο τραγουδοποιοί δεν πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν, σου υποσχόμαστε ότι αν τους δεις από κοντά, δεν θα μπορέσεις να νιώσεις κάτι άλλο εκτός από δέος και θαυμασμό, απέναντι σε αυτές τις δύο προσωπικότητες.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις επίσημες σελίδες των τραγουδοποιών είναι:

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας ξανά στην Αθήνα

Η πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε με δύο συναυλίες στην Αθήνα που έμειναν στην ιστορία κλείνει πανηγυρικά τον Σεπτέμβριο!

11 & 12 Σεπτεμβρίου
2 νέες συναυλίες
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

•Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 23 Ιουλίου | viva.gr

Μαζί τους:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο
Αποστόλης Γιάγκος: πλήκτρα
Δημήτρης Λάππας: κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: τύμπανα
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: μπάσο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: λάούτο, μπουζούκι
Τίτος Καργιωτάκης – Μάκης Πελοπίδας: ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας – Αλέξανδρος Κτιστάκης: Τεχνικοί σκηνής

Διαβάστε επίσης:

Save the date! Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Ηρώδειο μαζί με Μαρίνα Σάττι και Αλκμάν | Video