Θα σε δω στο…3ο Kapani Project φυσικά!

LIKE US ON FACEBOOK

Και φέτος, όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές, το 3ο Kapani Project έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να μας ξεσηκώσει. Άνθρωποι και τέχνες, φαντασία και δημιουργικότητα όλα στο γνωστό ραντεβού!

Το 3ο Kapani Project έρχεται για να αναδείξει την αγορά μέσα από την τέχνη και την τέχνη μέσα από την αγορά. Και φυσικά δεν θα γινόταν να απουσιάζουμε. Μπες στον παλμό που όλοι αγαπήσαμε τις δύο προηγούμενες χρονιές και βρες τον δικό σου χτύπο!

Το Kapani Project έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να αναδείξει τη δημιουργική φωνή της Θεσσαλονίκης. Τη φωνή των καλλιτεχνικών ομάδων που ενώνονται για να μεταμορφώσουν τα στενά της αγοράς Καπάνι σε ένα σκηνικό εικοσιτετράωρης διασκέδασης, όπου η μουσική, οι κινήσεις και τα θεάματα δίνουν στον παλμό της πόλης τον δικό τους χτύπο.

Η οργανωτική ομάδα του Kapani δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να εκφράσουν τις ιδέες και την δημιουργικότητα τους, καλώντας τους να γεμίσουν τα στενά της αγοράς αφήνοντας το δικό τους στίγμα και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις, πράξη χωρίς κανένα όριο! Εκεί όπου οι τέχνες βρίσκουν την ελευθερία της έκφρασης και η αγορά τους ανθρώπους που έχει ανάγκη.

Μία δημιουργική πνοή από live acts, dj sets, performances και εκθέσεις, που αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό πρόσωπο της πόλης έρχεται για να ενεργοποιήσει ξανά την σημασία ενός άλλοτε κομβικού σημείου στην κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης.

3ο Kapani Project

Στις 6 Οκτωβρίου, το Καπάνι ζωντανεύει ξανά και ο καλλιτεχνικός κόσμος της πόλης παίρνει μορφή στην Ασκήτου, στην Κυδωνιάτου, στην Βλάλη και όχι μόνο.

Εσύ θα λείπεις; Δεν γίνεται! Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε την αγορά, να γίνουμε το πολιτιστικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης που την κάνει να προχωρά, να εξελίσσεται, να αποκτά το δικό της κοινό στον τουριστικό χάρτη!

Να γίνουμε οι εμπνευστές της!

Info!

Πότε; 6 Οκτωβρίου 2018, Από τις 00.01 έως τις 23.59

Πού; Αγορά Καπάνι

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες:

Web site: www.kapaniproject.gr
Facebook: www.facebook.com/kapaniproject
Instagram: www.instagram.com/kapaniproject

Διαβάστε επίσης:

Πριν μας ξεσηκώσουν με τη μουσική τους οι καλλιτέχνες του Kapani Project έκαναν μια στάση στο iPop.gr!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved