Σειρές με αναπάντητα ερωτήματα που ακόμα μας βασανίζουν!

LIKE US ON FACEBOOK

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσες σειρές έχουν αφήσει απορίες στο κοινό τους και πόσα αναπάντητα ερωτήματα έχουν μείνει στο μυαλό σου; Πράγματι, η μεγαλύτερη επιτυχία των σειρών, είναι να σε αφήνουν με απορία και να περιμένεις με αγωνία την επόμενη σεζόν.

Πολλές σειρές, όμως, έχουν μείνει με άλυτα ερωτήματα και έχουν αφήσει πίσω τους μυστήρια, με τους φανς να διαφωνούν και να αναρωτιούνται για το τέλος τους. Κάτι τέτοιο γίνεται συνήθως επίτηδες, ώστε η σειρά να μένει για πάντα στη μνήμη μας και να μιλάμε για αυτή ακόμα και μετά από χρόνια. Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι σειρές με αναπάντητα ερωτήματα, που μας έκαναν να απορήσουμε;  Προσοχή περιέχει Spoilers!

Game Of Thrones

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Όλοι θυμόμαστε την σκηνή που οι whitewalkers διέταξαν να τραβήξουν το νεκρό Viserion από τον παγωμένο τάφο του και να τον αναστήσουν. Το έκαναν με προσάρτηση αλυσίδων στον δράκο, που προκαλεί το ερώτημα  «από πού προέρχονται αυτές οι αλυσίδες». Έχουν στρατό από ζόμπι που κατασκευάζουν αλυσίδες, και αν ναι, πού είναι το σιδηρουργείο; Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, ούτε στη νέα σεζόν που έρχεται.

Lost

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Άφησε πίσω του πολλά αναπάντητα ερωτήματα, και δεν μας εκπλήσσει που είναι στη λίστα. Το γνωστό site Lostpedia, κατέγραψε 49 απορίες που δεν απαντήθηκαν ποτέ, και 51 που απαντήθηκαν τελείως “κουλά”, οπότε είναι δύσκολο να τα αναλύσουμε όλα εδώ. Το μεγαλύτερο αφορά τη φύση του Walt, είναι τελικά τρελός; Από πού έρχονται οι εξωπραγματικές δυνάμεις τους; Όποια και αν ήταν η απάντηση, σβήστηκε από το σενάριο μια για πάντα.

Friends

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Είναι καλά ο Μπεν; Ακόμα και ο ίδιος ο Ρος, που ξεχνάει εύκολα πράγματα, ποιος παντρεύτηκε ποιον, αν βρισκόταν σε διάλειμμα με την Rachel, ξέχασε μάλλον και τον ίδιο του τον γιο. Ελπίζουμε να είναι καλά και να είχε ένα λαμπρό μέλλον.

How I Met Your Mother

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Το μυστήριο του ανανά, που μυστηριωδώς εμφανίστηκε στο νυχτερινό τραπέζι του Ted. Το μυστήριο δεν λύθηκε, μόνο μετά το φινάλε της σεζόν, με τη δικαιολογία ότι πρόκειται για μια κομμένη σκηνή, η οποία δημοσιεύτηκε.

Pretty Little Liars

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Τι απέγινε ο Mike; Ποια είναι η Beach Hottie; Πώς βγήκαν οι γονείς από το υπόγειο; Τόσα αναπάντητα ερωτήματα, που αν και το μυστήριο του Α λύνεται, αφήνουν πίσω τόσα πολλά για σκέψη.

The Haunting Of Hill House

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Μια πρόσφατη γενικά σειρά, που είχε πολλά κενά και ανεξήγητα γεγονότα, δικαιολογημένως, αφού πρόκειται για θριλερ. Όμως, ποιος έβαλε τα κουμπιά στο νεκρό κορμί της Nell; Η μόνη “λογική” εξήγηση είναι ότι το έβαλε μια αόρατη οντότητα, που την έχει στοιχειώσει και ήθελε να τρομάξει και υπόλοιπα μέρη της οικογένειας.

Russian Doll

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Γιατί ξαναζεί συνέχεια τον θάνατο της και τι το προκάλεσε; Όλη η σειρά στηρίζεται σε αυτό το ερώτημα. Το ταξίδι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το μυστήριο πίσω από την προέλευσή του, αλλά το γεγονός ότι το ερώτημα δεν αντιμετωπίζεται ποτέ σε συνδυασμό με τα μεταφυσικά-χρονικά γεγονότα που εμφανίζονται μόλις τελειώσει η κάθε μέρα υποδηλώνουν κάτι βαθύ παράξενο.

Stranger Things

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Αναρωτήθηκες ποτέ τι απέγιναν οι υπόλοιποι από τα “πειράματα”, δεδομένου ότι έχουμε γνωρίσει την Eleven και την Eight; Οι αριθμοί 1-7 και 10 τι απέγιναν; Είναι ζωντανοί ή δεν υπάρχουν; Επίσης μήπως υπάρχουν παραπάνω πειράματα; Ελπίζουμε να απαντηθεί στην συνέχεια.

Doctor Who

σειρές με τα αναπάντητα ερωτήματα

Ποιο είναι το αληθινό του όνομα, μάλλον ποτέ δεν θα το μάθουμε. Υπάρχει όνομα; Μήπως είναι το “Doctor Worm” ή “Scoop”; Η σειρά παίζει με αυτή την απορία των φαν της, αφού υπάρχει επεισόδιο που ονομάζεται “Το όνομα του Γιατρού” και τελικά δεν αποκαλύπτεται!

Scandal

Scandal: Olivia Pope με κρασί

Η σειρά τελείωσε πέρυσι και μας λείπει ήδη, ενώ το τέλος της μας άφησε με μια περίεργη αίσθηση, αφού δεν μπορούμε να καταλάβουμε εάν η Olivia Pope γίνεται Πρόεδρος! Η σειρά τελειώνει με δύο μικρά κορίτσια να περπατούν στον Εθνική Πινακοθήκη και να στέκονται μπροστά σ’ ένα τεράστιο πορτρέτο της Pope με τη φράση ”We the People”.  Τι σημαίνει αυτό; Μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε!

Δες επίσης:

Ποιες σειρές πρέπει να δεις ανάλογα με το ζώδιό σου!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved