“Τι να δω στο Netflix” googlάρεις και ξαναgooglάρεις και βρέθηκες σ’ αυτό το άρθρο! Σωστά βρέθηκες εδώ αφού παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τις σειρές και τις ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Netflix και δεν πρέπει να χάσεις!

Η απάντηση στο “τι να δω στο Netflix”!

Σειρές

Elite

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν είναι διαθέσιμη!

Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σ’ ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο. Οι μαθητές ανυπομονούν για το μέλλον, ενώ το παρελθόν τους στοιχειώνει.

Freud

Βιέννη, τέλη 19ου αιώνα. Ο νεαρός Sigmund Freud βρίσκει την απάντηση σε εξαφανίσεις και φόνους και μπλέκεται μαζί με ένα μέντιουμ σε μια απόκοσμη συνομωσία.

The Letter for the King

Bασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα Dragt Tonke. Η ιστορία ξεκινάει μια νύχτα αγρύπνιας σ’ ένα μικρό παρεκκλήσι. Πέντε μαθητευόμενοι ιππότες ξαγρυπνούν περιμένοντας να χριστούν ιππότες. Τη νύχτα εκείνη όμως, κάποιος χτυπά την πόρτα και παρακαλεί να του ανοίξουν. Παραβαίνοντας τον κανόνα που θέλει τους υποψήφιους ιππότες να μη μιλούν σε κανέναν τη νύχτα αυτή, και γνωρίζοντας πως έτσι μπορεί και να μην χριστεί ποτέ ιππότης, ο Τιούρι ανοίγει την πόρτα.

Ο άγνωστος που συναντά του αναθέτει να μεταφέρει ένα γράμμα στον Μαύρο Ιππότη με τη Λευκή Ασπίδα. Όταν όμως ο Τιούρι βρίσκει τον Μαύρο Ιππότη, αυτός ξεψυχάει. Έτσι, απομένει ο μόνος που μπορεί να παραδώσει το γράμμα στον βασιλιά Ουνάουβεν. Κυνηγημένος από τους Κόκκινους Ιππότες, ο Τιούρι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του…

Paradise PD

Αν περίμενες κι εσύ εναγωνίως για τη δεύτερη σεζόν, σε πληροφορούμε πως αυτή είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix!

Ένας ενθουσιώδης νεαρός αστυνόμος μπαίνει σε μια ετερόκλητη επαρχιακή αστυνομική δύναμη που με αρχηγό τον πατέρα του “παλεύει” να ξεσκεπάσει μια μεγάλη σπείρα ναρκωτικών.

Το κόλπο στο Netflix για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό!

Ταινίες

Spenser: Confidential

Ο Σπένσερ, ένας πρώην μπάτσος, παρασύρεται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βοστόνης όταν ξεσκεπάζει την αλήθεια για μια πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας και τη διεστραμμένη συνωμοσία που κρύβεται πίσω από αυτήν. Παρά τις πολλές απειλές, ο Σπένσερ παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να αποδείξει ότι κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο.

Guilty

Όταν ένας φοιτητής κατηγορείται για τον βιασμό μιας κοπέλας, η σύντροφός του ψάχνει να βρει την αλήθεια.

Carmen Sandiago: To Steal or not to Steal- Διαδραστική ταινία

Πώς θα πάει η ληστεία της Carman στην Σαγκάη; Ειδικά τώρα που έχασε τους συμμάχους της, Ivy και Zack, στην V.I.L.E. Εσύ αποφασίζεις!

Lost Girls

H ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και περιγράφει τον αγώνα μιας απελπισμένης μητέρας να βρει την κόρη της που έχει εξαφανιστεί.

Δες ακόμα:

Σειρές και ταινίες που πρέπει να δεις τώρα που #μενουμεσπιτι !

Photo: Pexels