Σ’ αυτό το ποδόσφαιρο δεν μετράνε μόνο τα γκολ!

LIKE US ON FACEBOOK

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 15.00 θα παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο! Σ’ αυτό το ποδόσφαιρο δεν μετράνε μόνο τα γκολ!

Στο Beyond Goals μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, πρωταθλητή του EURO2004, τη Θωμαή Βαρδαλή, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών, και κορίτσια και αγόρια 12-18 ετών από την ομάδα νέων του Επικέντρου της ActionAid, θα κάνουμε όμορφες συζητήσεις και θα γνωρίσουμε το ποδόσφαιρο αλλιώς.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • 15:00 –Παρουσίαση του προγράμματος Beyond Goals από τον Δημήτρη και τη Θωμαή, μαζί με τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη.
  • 16:00 – Αγώνας διάρκειας μισής ώρας, όπου τα παιδιά της ομάδας της ActionAid θα παίξουν μαζί με διάσημους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες της χώρας ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, βασισμένο στην πρωτοποριακή μεθοδολογία football 3.

Σε αυτό το ποδόσφαιρο δεν μετράνε μόνο τα γκολ, κανείς δεν είναι μόνος του όταν πέφτει και δίνονται ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες να εκφράσουν τα προβλήματά τους και να αγωνιστούν για να βελτιώσουν την κοινότητά τους.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 15:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου (Βασ. Όλγας 6, είσοδος από Αρδηττού με δυνατότητα parking).

Δηλώστε την παρουσία σας εδώ.

Δες και αυτό:

Revival: Πίστεψε ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved