“Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν από εμάς.

Πρέπει να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας.

Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε χαρισματικοί.

Όλοι οι άνθρωποι είναι χαρισματικοί.

Πίστεψε”

Marie Curie

Είμαστε η Πόπη Τσαπανίδου, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά και η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη.

4 γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για αναζήτηση.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου σας περιμένουμε από τις 11:00 στο Life Gallery Athens Hotel & Spa για να αναζητήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και όλα όσα μπορεί να κάνει. Να κοιτάξουμε μέσα μας. Να σταθούμε στα πόδια μας. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Και επιτέλους να είμαστε ελεύθεροι να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός!

Να ανακαλύψουμε μαζί τους τρόπους που μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε, να αισθανθούμε και να εκφράσουμε την εσωτερική μας δύναμη. Να Πιστέψουμε στον Εαυτό Μας!

Σε αυτό το ταξίδι ειδικοί θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις την απόφαση να είσαι ευτυχισμένη.

Γιατί έχεις γεννηθεί με αυτή τη δύναμη! Υπάρχει πάντα μέσα σου. Είναι η αξία σου και η πνευματική σου κληρονομιά! Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για αυτό, απλά να εμπιστευτείς και να συνειδητοποιήσεις το ποιος αληθινά είσαι.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου γυναίκες κάθε ηλικίας θα πειραματιστούμε με διαφορετικά είδη άσκησης. Θα κάνουμε διαλογισμό. Θα δουλέψουμε με ψυχολόγους και life coaches και θα εμπνευστούμε από παραδείγματα ζωής!

Σε ένα περιβάλλον απόλυτης καθαρής ενέργειας, έλα και γίνε ένα μαζί μας!

Έλα και Πίστεψε στον εαυτό σου!

#Revival

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Δες ακόμα:

Η Πόπη κάθισε στην καρέκλα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα!