Red Bull: Can you make it? Θα τα καταφέρεις να φτάσεις Άμστερνταμ χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ; Κάνε την εικόνα. Εσύ και δύο κολλητοί. Τελικός προορισμός το Άμστερνταμ. Θα είσαι εσύ αυτός που θα τα καταφέρει;

Red Bull: Can you make it? Όσο τρελό κι αν σου ακούγεται, είναι σίγουρα συναρπαστικό και ΑΝ τα καταφέρεις θα είναι το ταξίδι των ονείρων σου. Μοναδικό σου νόμισμα θα είναι 24 κουτάκια Red Bull.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να “το κάνεις” και να περάσεις μια σειρά προκλήσεων καθώς θα διασχίζεις την Ευρώπη για 7 ημέρες με τελικό προορισμό το Άμστερνταμ. Θες να είσαι ένας από αυτούς; Και να προσθέσεις αυτήν την εμπειρία στην λίστα σου με “τα πιο αναπάντεχα ταξίδια που έχεις κάνει”;

Red Bull: Can you make it? Δες πώς θα πάρεις μέρος!

Φτιάξε ένα δημιουργικό video

Ξεκίνα με το να αναρωτηθείς ποιους δυο τρελούς φίλους σου θα πάρεις μαζί. Συνέχισε με ένα τηλεφώνημα για να τους πορώσεις με όποιον τρόπο έχεις και δεν έχεις. Είσαι πάνω από 18 και φοιτητής; Είσαι έτοιμος για περιπέτειες σε όλη την Ευρώπη με ένα backpack και την δημιουργικότητά σου συνοδηγό… τότε είσαι έτοιμος να δηλώσεις συμμετοχή με τον εξής τρόπο.

Έχεις 1 λεπτό να πείσεις τους πάντες μέσα από ένα video ότι εσύ και η παρέα σου μπορείτε να το κάνετε, μπορείτε να διασχίσετε την Ευρώπη χωρίς χρήματα και με μόνο νόμισμά σας κουτάκια Red Bull! Τι θα έκανες; Αυτό το αφήνουμε πάνω σου, βρες τον τρόπο που θα αναδείξεις τα ταλέντα σου στην “τρέλα” και δημιούργησε την δικιά σου μοναδική ιστορία. Ανέβασε το video σου στο Youtube ή Vimeo και ξεκίνα να το προωθείς εσύ και η ομάδα σου για να κερδίσετε ψήφους. Έχεις χρόνο μέχρι 15 Φεβρουαρίου όπου ξεκινάει η ψηφοφορία και για μια βδομάδα πρέπει να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους. Δυο ομάδες από όλη την Ελλάδα θα ζήσουν την περιπέτεια της ζωής τους. Το έχεις;

Δεν θα χρειαστείς χρήματα, κινητό & πιστωτικές

Ναι καλά άκουσες! Δεν χρειάζεσαι τίποτα από τα παραπάνω. Το νόμισμα συναλλαγής σου θα είναι κουτάκια Red Bull. Το μέσο επικοινωνίας σου το σώμα και το μυαλό σου. Δυο ομάδες από την Ελλάδα και 200 από όλο τον κόσμο – που θα ζήσουν το απόλυτο ταξίδι – θα μεταφερθούν με αεροπλάνο σε ένα από τα πέντε σημεία εκκίνησης στην Ευρώπη. Η ομάδα σου πρέπει να παραδώσει όλα τα χρήματα, πιστωτικές κάρτες και κινητά – τα οποία θα τα έχεις μαζί σου σφραγισμένα στο ταξίδι. Το μόνο μέσο που θα σου δοθεί θα είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο κινητό – για να απαθανατίζεις τις εμπειρίες και τα challenges που θα εμφανιστούν καθώς και μια κούτα Red Bull – για να “επιβιώσεις”!

Επίλεξε στρατηγικά τις ανταλλαγές σου

Το 2016 υπήρξαν εντυπωσιακές ανταλλαγές που χάρισαν αξέχαστες στιγμές στις ομάδες. Μια μοναδική εμπειρία skydiving, μια νύχτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο και ένα εισιτήριο από Λονδίνο για Βαρκελώνη, ήταν κάποιες από αυτές. Πόσα κουτάκια χρειάστηκαν για αυτά; Τώρα θα είσαι εσύ αυτός που θα αποφασίσει τον τρόπο και το μέσο για να ζήσει στο έπακρο την εμπειρία. Χωρίς κανένα περιορισμό και με 35 – όπως αναφέρθηκαν το 2016 – μέσα μεταφοράς οργάνωσε την διαδρομή σου.

Μάζεψε πόντους από τα σημεία ελέγχου

Στην διαδρομή σου θα συναντήσεις κάποια από τα 55 σημεία ελέγχου για να εξοπλιστείς με Red Bull αλλά και να δοκιμαστείς σε cool-ά challenges – που θα έχεις λάβει από την αρχή του ταξιδιού σου! Μην ξεχνάς ότι πρέπει να βγάζεις video τις περιπέτειες που θα ζήσεις και να τις προωθείς όσο καλύτερα γίνεται! Οι “fans”, τα περισσότερα σημεία ελέγχου και οι δοκιμασίες που θα έχεις είναι αυτά που θα σου δώσουν πόντους για την τελική βαθμολογία.

Ένας σκοπός ταξιδιού

Να το ΖΗΣΕΙΣ στο έπακρο φυσικά! Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες έχεις μια ευκαιρία για το πιο τρελό ταξίδι στην Ευρώπη με την παρέα σου – που θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου 2018 και θα διαρκέσει 7 ημέρες με τελικό προορισμό το Άμστερνταμ! Ακόμα το σκέφτεσαι; ps. Ο Παγκόσμιος νικητής θα πάρει ένα δώρο έκπληξη που θα του χαρίσει την επόμενη τρομερή περιπέτεια!

Πάρε ιδέες για το video σου και δήλωσε συμμετοχή εδώ: Red Bull Can You Make It? 2018!