Μέσα στην καραντίνα έκανε ένα απ’ τα όνειρά του πραγματικότητα: Έστησε ένα web radio και έπαιζε τις μουσικές του, με ευχάριστα, απολαυστικά διαλείμματα όπου ακούγαμε είτε τον ίδιο μόνο του να μας κρατάει παρέα είτε να κάνει συζητήσεις με τους καλεσμένους του. Τώρα, το Samano Festival είναι γεγονός. Ο θείος Λεωνίδας δημιουργεί ένα φεστιβάλ όπως ακριβώς το έχει φανταστεί και μας περιμένει σ’ ένα διήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο!

Μπορεί να τον γνωρίζουμε ως σεφ, όμως, η αγάπη του για τη μουσική είναι τεράστια. Μας το έδειχνε με κάθε ευκαιρία στο MasterChef και μας το απέδειξε με τις ιντερνετικές ραδιοφωνικές εκπομπές του, οι οποίες ήταν η καλύτερη συντροφιά μέσα στην καραντίνα!

Τώρα, ο θείος Λεωνίδας μας καλεί σε μια διήμερη γιορτή στη Λίμνη Μουσών στην Άσκρη Βοιωτίας κι εμείς ανυπομονούμε ξαφνικά να έρθει ο Σεπτέμβρης!

Όσα θες να ξέρεις για το Samano Festival

Μια νέα μουσική γιορτή, το Samano Festival πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας, σε ένα υπέροχο τοπίο με τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Μόλις μισή ώρα από τη Θήβα και τη Λιβαδειά και μία ώρα από την Αθήνα, ο “θείος” Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στήνει για πρώτη φορά ένα μουσικό φεστιβάλ όπως το ονειρεύτηκε. Ένα διήμερο γιορτής, με τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες, σε έναν ανοιχτό χώρο, κάτω από τον ουρανό, χωρίς φόβο και με διάθεση να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, να νιώσουμε ξανά ζωντανοί και δυνατοί. Και όπως έχει γράψει και ο Αγγελακας «Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας». Το λέει και ο «θείος» Λεωνιδας.

Όλα ξεκίνησαν από την επιβεβλημένη «διακοπή» της καραντίνας, στην καρδιά της άνοιξης. Όταν όλα φάνταζαν απαγορευμένα και η επαφή ανέφικτη, ο «θείος» Λεωνίδας σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα web radio που θα μας έφερνε κοντά μέσα από τα τραγούδια και τις μουσικές που αγαπάμε. Το samano-radio.gr ανέβηκε μέσα σε λίγες ημέρες, στις αρχές του Απριλίου και το ταξίδι ξεκίνησε! Περισσότεροι από 400.000 καθημερινοί ακροατές, 1.000.000 μοναδικοί επισκέπτες και μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων κάθε ηλικίας, νέοι, φοιτητές, λάτρεις του εντέχνου, του Παπακωνσταντίνου, του Μάλαμα, του Αγγελάκα, του Παυλίδη και τόσων ακόμη άρχισαν να συζητούν στο live chat, να σχολιάζουν και να προτείνουν αφιερώματα σε ξεχωριστούς δημιουργούς και δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Ο «θείος», με το δικό του μεράκι, ετοίμαζε τις καθημερινές playlists και έκανε και ο ίδιος εκπομπή κάθε βράδυ.

Η πρώτη σκέψη για το φεστιβάλ έγινε αμέσως μόλις βγήκαμε από το lockdown, τότε που η επιθυμία όλων για μια συναυλία, μια παράσταση, μια γιορτή με φίλους και αγαπημένους ήταν τεράστια. Η σκέψη έγινε υπόσχεση και λίγους μήνες μετά γίνεται και πράξη. Το πρώτο Samano Festival ξεκινά να στήνεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Σεπτέμβριο ορισμένους από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους καλλιτέχνες. Στη πανέμορφη Λίμνη Μουσών θα στηθεί ένα σύγχρονο stage με έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό, φροντισμένο ήχο και περιμετρικά της λίμνης, σε καθιστή διάταξη, θα φιλοξενείται το κοινό.

Δείτε τα πρώτα ονόματα του line-up του φεστιβάλ και μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ανοίξει η προπώληση και θα ανακοινωθούν και οι headliners. Την παρουσίαση του φεστιβάλ θα κάνει η ηθοποιός Έλλη Τρίγκου.

LINE UP

Σάββατο 12/9

Φοίβος Δεληβοριάς
Αctive Member
Γιάννης Αγγελάκας – Νίκος Βελιώτης (Οι Λύκοι Επιστρέφουν)

Κυριακή 13/9

Χατζηφραγκέτα
Λεωνίδας Μπαλάφας
+ headliner TBΑ

Η προπώληση θα ανοίξει σύντομα!

Τα εισιτήρια είναι θεάματος – δεν περιλαμβάνεται ποτό. Η κατανάλωση ποτού ή φαγητού είναι προαιρετική

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια στα ταμεία του φεστιβάλ, η αγορά των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το δίκτυο της Viva.gr. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της Λίμνης Μουσών.

Η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη και θα πραγματοποιείται από 2 εισόδους. Θα υπάρχει ξεχωριστά πολύ μεγάλο parking και πρόβλεψη πρόσβασης ΑΜΕΑ με αντίστοιχες τουαλέτες.

Προπώληση: