Η J. K. Rowling για ακόμα μια φορά υπόσχεται στιγμές… μαγικές σε μικρούς και μεγάλους μέσα απ’ το βιβλίο «Οι Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου». Πέντε ιστορίες βάζουν λίγη ακόμα μαγεία στη ζωή μας, ενώ οι σημειώσεις του Άλμπους Ντάμπλντορ, με τον κλασικό σοφό του τρόπο, μας βοηθούν στην ερμηνεία της κάθε ιστορίας!

Το βιβλίο «Οι Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου» περιλαμβάνει πέντε γοητευτικά παραμύθια, γεμάτα μαγεία και διάφορα τεχνάσματα. Μεταφράστηκε από τη ρουνική γραφή από την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και συνοδεύεται από σημειώσεις του καθηγητή Άλμπους Ντάμπλντορ, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης του Αρχείου του Χόγκουαρτς.

Το iPop.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Οι Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου».

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Οι Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου» κάνοντας like, comment και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Οι Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου

 

Λίγα λόγια για την J. K. Rowling

Shutterstock

Η J.K. Rowling είναι γνωστή για τη συγγραφή της πολυβραβευμένης σειράς περιπετειών µε ήρωα τον Harry Potter, η οποία αποτελείται από εφτά βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 79 γλώσσες και έχουν γυριστεί 8 κινηματογραφικές ταινίες από τη Warner Bros. µε τεράστια επιτυχία.

Έχει γράψει επίσης τρία συνοδευτικά βιβλία της σειράς, τα δικαιώματα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα «Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες» και «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» (τα έσοδα και των δύο τίτλων διατίθενται υπέρ του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief), καθώς και το «Οι ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου» (τα έσοδα διατίθενται υπέρ του δικού της φιλανθρωπικού ιδρύµατος Lumos).

Η συγγραφέας έχει γράψει ακόμα το μυθιστόρημα για ενηλίκους «Ένας ξαφνικός θάνατος», καθώς και, µε το ψευδώνυµο Robert Galbraith, τα τρία βιβλία της αστυνοµικής σειράς µε ήρωα τον Κόρµοραν Στράικ, τα οποία πρόκειται να διασκευαστούν και να προβληθούν από το BBC.

Όλα τα βιβλία της J. K. Rowling κυκλοφορούν στην Ελλάδα απ’ τις εκδόσεις Ψυχογιός.