Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Σταύρος Νιάρχος» | Αναλυτικά το πρόγραμμα

LIKE US ON FACEBOOK

Τι έχετε κανονίσει για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Η αλλαγή του χρόνου θα σας βρει στο σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάτε ή μήπως θα σας βρει αλλού;

Εμείς πάντως προτείνουμε να περάσετε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Σταύρος Νιάρχος», εκεί που για ακόμη μια χρονιά θα δώσουν το «παρών» χιλιάδες επισκέπτες.

Ειδικότερα, η Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα ξεκινήσει με ζωντανή μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ενώ θα συνεχίσει και με μια μοναδική εμφάνιση του Ιταλού τραγουδιστή Mario Biondi στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Έπειτα, μεταφερόμαστε στην Αγορά όπου συναντάμε πολλή μουσική, πατινάζ και ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων για να καλωσορίσουμε το 2019.

Μόλις το ρολόι δείξει 12:00 ακολουθεί ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς, το SNF RUN: 2019 First Run του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενώ την ίδια στιγμή θα ξεκινήσει κι ένα μεγάλο πάρτι με τον Huey Morgan των Fun Lovin’ Criminals σε ένα DJ set!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο «Σταύρος Νιάρχος»

Τη Δευτέρα 31/12 στις 18.15, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος: Ζωντανή μετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου

Το ΚΠΙΣΝ τιμά μια από τις παραδόσεις της παραμονής της πρωτοχρονιάς, τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, μεταδίδοντάς την ζωντανά σε υψηλή ευκρίνεια. Στη φετινή συναυλία, την ορχήστρα διευθύνει ο Daniel Barenboim, o οποίος πρωτοεμφανίστηκε με την Φιλαρμονική του Βερολίνου στις 12 Ιουνίου του 1964 ως σολίστας. Για την φετινή συναυλία, ο Daniel Barenboim έχει επιλέξει μουσική του Ραβέλ και του Μότσαρτ, ξεκινώντας με το εορταστικό κοντσέρτο για πιάνο σε Ρε μείζονα Κ. 537 του τελευταίου και κλείνοντας με το θρυλικό κρεσέντο του Μπολερό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org. Η προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 18/12 στις 12.00.

Τη Δευτέρα 31/12 στις 22.15, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος: Mario Biondi live 

Την τελευταία νύχτα του χρόνου το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Ιταλό τραγουδιστή της σόουλ-τζαζ Mario Biondi που με τη βαθιά και χαρακτηριστική φωνή του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία θα ταξιδέψει το κοινό τραγουδώντας μελωδίες στα αγγλικά και στα ιταλικά.
Γεννημένος στην Κατάνια της Σικελίας ο Mario Biondi έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο νέος Barry White» λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής του.

Χριστούγεννα στο «Σταύρος Νιάρχος»

Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ ο Mario Biondi με τη ζεστή και αισθησιακή φωνή του θα τραγουδήσει κομμάτια από το τελευταίο του άλμπουμ Brasil, που συνδυάζει στοιχεία τζαζ, σόουλ και ποπ μουσικής με διάσημα Βραζιλιάνικα τραγούδια, αλλά και πολλά κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στο πνεύμα των ημερών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org. Η προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 18/12 στις 13.00.

Δευτέρα 31/12 στις 23.3, Αγορά | Huey Morgan DJ Set (Fun Lovin’ Criminals) intro/outro PlayMo Bill

Ο διεθνούς φήμης DJ, συγγραφέας, μουσικός, ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC Radio και frontman του θρυλικού συγκροτήματος των ’90s, Fun Lovin’ Criminals, Huey Morgan, έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να υποδεχτεί μαζί μας το 2019 με ένα DJ set που θα ξεσηκώσει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών!

Ο Morgan θα αναμίξει ήχους funk, soul, disco, hip hop και rock’n’roll παίζοντας τραγούδια από τα ‘70s μέχρι σήμερα, από τη Donna Summer και τους Kool and the Gang στον James Brown και τους Jackson 5, μέχρι τους πιο σύγχρονους Jurassic 5, Cypress Hill και Michael Kiwanuka, σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Την Τρίτη 01/01 στις 00.05, ΕΣΠΛΑΝΑΔΑ: SNF RUN: 2019 FIRST RUN

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου καλωσορίζουμε το 2019 τρέχοντας στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN, γύρω από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Ο αγώνας καλύπτει μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων που διαπερνά το φωτισμένο Κανάλι και την Εσπλανάδα, φθάνει μέχρι το παραλιακό μέτωπο και επιστρέφει από τον Στίβο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, στο σημείο τερματισμού που θα βρίσκεται στο Κανάλι, κοντά στο Κέντρο Επισκεπτών.

Ο αγώνας δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος». Η δωρεά του ΙΣΝ καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα παραγωγής, επικοινωνίας και υλοποίησης της διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά ο φετινός αγώνας καλεί τους δρομείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, να μετατρέψουν τη συμμετοχή τους σε ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

φωτεινές εγκαταστάσεις του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Κάθε δρομέας που θα λάβει μέρος στον αγώνα μπορεί να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: €5), το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής του. Με την συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μεγαλώνοντας το δώρο που οι ίδιοι οι δρομείς έχουν προσφέρει.

Οι οργανισμοί που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση έχουν αφιερώσει το έργο τους στην προστασία και προάσπιση των παιδιών. Έχουν επιλεγεί βάσει του αποδεδειγμένου έργου τους, ο καθένας στον τομέα ειδίκευσής του, και αποτελούν μακροχρόνιους συνεργάτες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οι οργανισμοί που θα ενισχυθούν στον φετινό αγώνα είναι: η Αμυμώνη, η ΕΛΕΠΑΠ, και η Φλόγα. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο SNF.org.

Την Τρίτη 01/01 στις 12.15, Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος: Ζωντανή μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης

Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τη νέα χρονιά με μία από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον κόσμο, τη Φιλαρμονική της Βιέννης. Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού που αποτελεί εδώ και χρόνια παγκόσμιο μουσικό γεγονός της πρώτης ημέρας του έτους, τη συναυλία της Πρωτοχρονιάς, αυτή τη χρονιά διευθύνει ο Christian Thielemann. Ο Thielemann συνεργάζεται με τη Φιλαρμονική της Βιέννης από το 2000, αλλά για πρώτη φορά διευθύνει το διεθνές αυτό μουσικό γεγονός. Η συναυλία θα μεταδοθεί συνολικά σε 90 χώρες και θα την παρακολουθήσουν περίπου 50 εκατομμύρια θεατές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Josef, Johann και Eduard Strauss, Josef Hellmesberger, Jr. και Carl Michael Ziehrer.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο SNFCC.org. Η προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 18/12 στις 14.00.

Διαβάστε ακόμη:

Αν δεν έχεις πάει ακόμα να δεις τις φωτεινές εγκαταστάσεις του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, δεν ξέρεις τι χάνεις!

Photo: INTIME NEWS
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved