Αυτή τη χρονιά ο κλάδος της εκπαίδευσης υπήρξε από τους πρώτους που κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν τις υφιστάμενες μεθόδους και τρόπους διδασκαλίας. Εκπαιδευτικοί και καθηγητές ανά τον κόσμο συνέχισαν ωστόσο απρόσκοπτα το έργο τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στο κομβικό αυτό σημείο, για τον εκπαιδευτικό κλάδο στη χώρα μας, η Eduk8 έχει θέσει ως βασικό στόχο να στηρίξει εμπράκτως εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες του χώρου.

Τι είναι το LEGO® Education SPIKE™ Prime; 

Το LEGO® Education SPIKE™ Prime εισάγει τους μαθητές ηλικίας 10+ στον προγραμματισμό μέσα από τουβλάκια, υλικό και εξολισμό της LEGO, διασκεδαστικά ρομπότ και έξυπνες συσκευές. Ενισχύει την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μαθητών καθώς και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων ενώ διασκεδάζουν μαθαίνοντας μέσα απ’ το παιχνίδι.

Τι είναι η δράση #Eduk8Next powered by LEGO® Education; 

Η δράση #Eduk8Next powered by LEGO® Education έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει την κατάλληλη ώθηση σε 3 βασικούς πυλώνες. Εξοπλισμό, εκπαίδευση και προβολή. Το Part #1 της δράσης απευθυνόταν σε ένα exclusive group 50 εκπαιδευτικών και επαγγελματιών που γέμισαν τις τάξεις τους και τα social media με out-of-the-box κατασκευές, νέες ιδέες και τρόπους διδασκαλίας για το SPIKE™ Prime.

Open call! H 2η φάση της #eduk8Νext σε περιμένει!

Με την 1η φάση να σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκπαιδευτικούς από όλη την χώρα να μεταμορφώνονται σε LEGO® Education SPIKE™ Prime influencers, προχωράμε τώρα ακόμη πιο δυνατά στην 2 η φάση θέλοντας να στηρίξουμε εμπράκτως ακόμη περισσότερους.

Γίνε κι εσύ LEGO® Education SPIKE™ Prime Influencer!

Δήλωσε συμμετοχή στην δράση #eduk8Νext powered by LEGO® Education και γίνε έμπνευση για την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τους μαθητές σου.

Eduk8

Διαδικασία συμμετοχής:

60 εκπαιδευτικοί θα επιλεχθούν για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του υλικού για 15 ημέρες. Στη συνέχεια οι ίδιοι επιλέγουν αν θα το δώσουν σε κάποιον δικό τους συνάδελφο εκπαιδευτικό ή θα επιστρέψουν το κουτί στην Eduk8 ώστε να δοθεί στον επόμενο επιλαχόντα.

Κατά τη διάρκεια των 15 ημερών, μοιράζεστε την εμπειρία σας και τα μαθήματα σας, video και φωτογραφίες στα social media και γίνεστε όλοι μέρος μιας μεγάλης ομάδας εκπαιδευτικών που διαδίδουν τη σύγχρονη γνώση και τη μαθησιακή εμπειρία του SPIKE™ Prime!

Δηλώστε συμμετοχή!

Σε περίπτωση που επιλεχθείτε θα έχετε τον εξοπλισμό SPIKE™ Prime για 15 ημέρες.

Μοιράζεστε την εμπειρία σας και τις γνώσεις που αποκομίσατε στα social media με το #eduk8Νext.

Κάντε review στο set ή την δράση.

Επιλέξτε αν θα επιστρέψετε το set ή θα το προωθήσετε σε συνάδελφο σας για 15 ημέρες!

Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Photo: Unsplash/ James Pond