Την Πέμπτη έκανε την έναρξή του στο εξωτερικό και αυτά είναι όσα θα δεις στο “The New Mutants” από 3 Σεπτέμβρη στο cinema, όπου θα είναι διαθέσιμη η νέα ταινία των X-Men της Marvel

Την περιμέναμε αρκετό και να που ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε επιτέλους στις οθόνες μας. Όμως, πριν κλείσεις εισιτήριο στο cinema, πάρε μία γεύση απ’ όσα αναμένεται να δεις στη νέα αυτή ταινία, που υπόσχεται πολλά!

Όσα θα δεις στην ταινία “The New Mutants”

Σε μία διαφορετική ταινία τύπου X-Men το “The New Mutants” θυμίζει λίγο θρίλερ. Μία ταινία η οποία καθυστέρησε καθώς ήταν στον “πάγο” από το 2017 σε σκηνοθεσία Josh Boone.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι 5 μεταλλαγμένοι και θανατηφόροι έφηβοι, οι οποίοι λίγο μετά την έναρξη των δυνάμεών τους καθένας σκότωσε κάποιον εκτός από τον Dani Moonstar που σκότωσε μία ολόκληρη πόλη. Η Illyana επίσης είναι σε άσχημη ψυχολογία καθώς έχει σκοτώσει 18 άντρες και ο Roberto ένας Playboy από τη Βραζιλία απλώς έμαθε με άσχημο τρόπο ότι κάθε φορά που ξυπνά αναφλέγεται. Φυσικά κανένας τους δεν είχε αυτές τις προθέσεις.

Την φροντίδα τους έχει αναλάβει η Dr. Reyes η οποία πιστεύει ότι μπορεί να ηρεμήσει την ένοχη συνείδηση τους μέσα από την θεραπεία. Ωστόσο κάτι φαίνεται να πηγαίνει πολύ λάθος στην τοποθεσία όπου γίνονται οι ομιλίες που αφορούν στη θεραπεία τους και οι βιντεοσκοπήσεις. Η ιατρική τεχνογνωσία της γιατρού φαίνεται να της έχει κληροδοτηθεί από την μητέρα της η οποία ήταν κτηνίατρος. Επίσης, όπως θα φανεί, μπορεί να δημιουργήσει ένα πεδίο δύναμης για να παγιδεύσει τους τρόφιμους της στο άσυλο και όπως είναι αναμενόμενο τα παιδιά θα αντισταθούν.

Όσα θα δεις στο “The New Mutants” από 3 Σεπτέμβρη που έρχεται και στα cinema της Αθήνας!

Δες εδώ το trailer της ταινίας με όσα θα δεις στο “The New Mutants”:

Διάβασε ακόμα:

Το drive-in cinema παίρνει ζωή στον λόφο του Λυκαβηττού μέσα απ’ τον φακό του iPop.gr!