Μετά τη Νατάσα Θεοδωρίδου που ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στη συναυλία της στη Γλυφάδα στις 2 Ιουνίου, τη σκυτάλη παίρνουν οι Onirama στο drive-in festival της Γλυφάδας. 

Στις 2 Ιουνίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, με ελεύθερη είσοδο κι όσοι βρέθηκαν εκεί μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν από το αυτοκίνητό τους εντελώς δωρεάν. Η drive-in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο, ενώ διοργανώθηκε στο πλαίσιο του δωρεάν Drive-In Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

«Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου στη συναυλία αυτή.

Η συναυλία ήταν πραγματικά πετυχημένη και σαρωτική, όμως τώρα σειρά έχουν οι Onirama στο drive-in festival της Γλυφάδας. Μάλιστα, την επόμενη Τετάρτη, 10 Ιουνίου, η δημοφιλής μπάντα θα δώσει μία μοναδική συναυλία που όποιος βρεθεί εκεί θα την απολαύσει μέσα απ’ το αμάξι του.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Η είσοδος στο φεστιβάλ αυτό είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι Onirama στη Γλυφάδα θα τραγουδήσουν στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο του δωρεάν Drive-In Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Info για την drive-in συναυλία με τους Onirama:

Πότε; Τετάρτη 10 Ιουνίου

Πού; Α΄Δημοτικό Στάδιο (Περιοχή Γκολφ Γλυφάδας, είσοδος από Οδό Παναγούλη)

Τι ώρα; Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00

Είσοδος: Δωρεάν. Κρατήσεις στο glyfada.gr/drivein

«Είναι ένα καλοκαιρινό ταξίδι μουσικής, θεάτρου και σινεμά που το έχουν ήδη αγκαλιάσει οι συμπολίτες μας. Ένα ταξίδι που όλοι μας το έχουμε ανάγκη», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Διάβασε ακόμα:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η drive-in συναυλία της στη Γλυφάδα!