Ο ερχομός των Dj Snake και J Balvin στην Αθήνα είναι γεγονός! Οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στις 10 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Primer Music Festival 2019 και υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά σε όσους βρεθούν στη συναυλία τους, όπου θα λάβει χώρα στην Πλατεία Νερού.

Ο J Balvin είναι το πιο μεγάλο αστέρι της latin-pop και πιο επιτυχημένος άνδρας καλλιτέχνης της εποχής µας! Τα videos του στο Youtube έχουν πάνω από 12 δισεκατομμύρια (!) views και είναι ο πιο επιτυχημένος άνδρας καλλιτέχνης του πλανήτη σύμφωνα µε το Spotify!

Και πώς να μην είναι, όταν το όνομά του βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, είτε µε δικά του τραγούδια είτε µε τη συμμετοχή του σε τραγούδια άλλων superstars! Η λίστα µε τα mega hits του είναι αξιοζήλευτη: “I Like It”, “I Can’t Get Enough”, “Mi Gente”, “Safari”, “X (EQUIS)”, “Say My Name”, “Hey Ma”, “6 AM”, “Ginza”, “Ay Vamos”, “Tranquila”, “Bonita”, “Machika” και πολλά άλλα!

Ο DJ Snake είναι ο δημιουργός της απόλυτης επιτυχίας της φετινής χρονιάς: το “Taki Taki”, µε τους Selena Gomez, Cardi B και Ozuna, είναι η απόλυτη επιτυχία της χρονιάς, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 1 δισεκατομμύριο views στο Youtube! Είναι το τρίτο (!) τραγούδι του που ξεπερνάει το όριο του 1 δις Youtube views, μετά τις επίσης τεράστιες επιτυχίες του “Let Me Love You” µε τον Justin Bieber και “Lean On” µε τους Major Lazer και την Mø! Ειδικά το “Lean On” κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για το τραγούδι µε τα περισσότερα views στο Youtube από έναν DJ, µε πάνω από 2,5 δις views!

Αναλυτικότερα:

Τετάρτη 10 Ιουλίου Πλατεία Νερού, Αθήνα

Εισιτήρια 

  • Αρένα: 30€
  • VIP: 75€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα:

  1. www.viva.gr
  2. www.public.gr
  3. καταστήματα Public, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΤΗΛ: 210 8940836

www.primermusicfestival.com