Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μια μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Νερού

LIKE US ON FACEBOOK

Μια συναυλία ρεφενέ απ’ τον Κωστή Μαραβέγια! Που τι σημαίνει ρεφενέ;  Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής Μαραβέγιας στην Πλατεία Νερού θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε, κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μια συναυλία ρεφενέ δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.

Μαζί του παίζουν οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Το πρόγραμμα της συναυλίας (οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00):

  • 19:00 / Θεανω Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα
  • 20:00 / The Swingin’ Cats
  • 21:30 / Κωστής Μαραβέγιας
Info!

Συναυλία Κωστή Μαραβέγια
OPENING ACTS: The Swingin’ Cats, Λεμονιά Μπέζα, Θεανώ Σακαλίδου

 

Πότε; Κυριακή 9 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

 

Πού; Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.

 

Εισιτήρια: Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ. Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 50 ευρώ.

Τηλεφωνικά στο 11876

Online / viva.gr / fuzzclub.gr

Δες ακόμα:

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved