«Ο κλέφτης των τατουάζ»: Το πιο ανατρεπτικό crime μυθιστόρημα!

LIKE US ON FACEBOOK

«Ο κλέφτης των τατουάζ» είναι ένα μυθιστόρημα crime που θα σε συγκλονίσει και δεν θα το πιστεύεις! Είναι ανατρεπτικό μέχρι και την τελευταία του σελίδα!

«Ο κλέφτης των τατουάζ» είναι ένα crime μυθιστόρημα. Ένας serial killer, αφαιρεί τα τατουάζ απ’ το σώμα των θυμάτων του όσο είναι ακόμη ζωντανό. Ποιος θα ανακαλύψει τον κλέφτη των Τατουάζ;;;

Alert! Διαγωνισμός!

Μπορείτε να διεκδικήσετε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Ο Κλέφτης των Τατουάζ» μέσα απ’ τη σελίδα του iPop.gr στο Facebook και μέσα από το account του iPop στο Instagram.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα απ’ τα social media του iPop.gr.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένας αστυνομικός στην πρώτη του υπόθεση δολοφονίας

Μια καλλιτέχνιδα τατουάζ με ένα θανάσιμο μυστικό

Και ένας διεστραμμένος δολοφόνος που ακονίζει τις λεπίδες του για να σκοτώσει ξανά…

Όταν η Μάρνι Μάλινς, καλλιτέχνιδα τατουάζ, ανακαλύπτει ένα παραμορφωμένο πτώμα, ο νεαρός ντετέκτιβ Φράνσις Σάλιβαν θα χρειαστεί τη βοήθειά της. Εκεί έξω τριγυρίζει ένας σίριαλ κίλερ, που αφαιρεί τα τατουάζ από το σώμα των θυμάτων του όσο είναι ακόμη ζωντανοί. Η Μάρνι γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο των τατουάζ, αλλά έχει τους δικούς της προσωπικούς λόγους να μην εμπιστεύεται την αστυνομία. Κι έτσι, όταν ανακαλύπτει τον επόμενο στόχο του δολοφόνου, αντιμετωπίζει και το δίλημμα: θα το πει στον Σάλιβαν ή θα κυνηγήσει μόνη της τον Κλέφτη των Τατουάζ;

«Ανατριχιαστικό και ανατρεπτικό μέχρι την τελευταία σελίδα, το πρώτο θρίλερ της Άλισον Μπέλσαμ σηματοδοτεί την άφιξη μιας εξαιρετικής νέας φωνής στον χώρο του crime».
— Daily Mail

Ο Κλέφτης των Τατουάζ

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η ΑΛΙΣΟΝ ΜΠΕΛΣΑΜ ξεκίνησε αρχικά να γράφει με τη φιλοδοξία να γίνει σεναριογράφος και το 2000 τιμήθηκε με έπαινο στα βραβεία Orange για σενάρια.

Το 2001 ήταν στη βραχεία λίστα του διαγωνισμού Drama Writer του BBC. Το 2016 Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΟΥΑΖ, το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Bloody Scotland Crime Writing Festival.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved