Επί 30′ ο Γιώργος παρακολουθεί εκστασιασμένος την παράσταση “Ο καπετάνιος της μπουγάδας” και μόλις του δίνεται η ευκαιρία σκάει με χαρά τις σαπουνόφουσκες. Τι είναι “ο καπετάνιος της μπουγάδας”; Μια θεατρική παράσταση για βρέφη και άτομα με μερική ή ολική απώλεια ακοής!

Στην παράσταση αυτή πρωταγωνιστής και κοινό βρίσκονται όλοι πάνω στη σκηνή. Οι γονείς και τα παιδιά κάθονται μαζί και παρακολουθούν τον καπετάνιο της μπουγάδας να παίζει ανάμεσα στα απλωμένα ρούχα. Τσαλαβουτάει στα νερά, φοράει αδιάβροχα, ταξιδεύει στα κύματα και μετά ρίχνει λίγο απορρυπαντικό στο νερό και… Όχι, δε θα σου πω τα υπόλοιπα. Μόνο ότι θα γελάσετε πολύ και στο τέλος θα κάνετε σαπουνόφουσκες.  Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις μαζί με το παιδάκι σου.


Ο σχεδόν 23 μηνών γιος μου διασκέδασε πάρα πολύ. Άδικα ανησυχούσα για το αν θα κάθεται ή αν θα θέλει να εξερευνήσει τον χώρο. Παρακολουθούσε σχεδόν μαγεμένος. Πολύ θα ήθελα να ήξερα τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα. Όλα τα παιδιά παρακολουθούσαν με χαρά και παρόλο που η σκηνή ήταν γεμάτη, δεν είχε φασαρία. Στο τέλος μόνο, κατά τη διάρκεια του δημιουργικού παιχνιδιού άκουγες παιδικά γέλια και επιφωνήματα ενθουσιασμού (μουσική για τα αυτιά μας δηλαδή).

Tip 1!

Φόρεσε άνετα ρούχα για να κάτσεις στο χαλί και έχε στο νου σου πως μπορεί να βραχείς όπως θα παίζετε με τις σαπουνάδες (όσο πιο πολύ βραχείτε τόσο περισσότερο θα έχετε διασκεδάσει).

Η βρεφική παράσταση “Ο καπετάνιος της μπουγάδας” “ανεβαίνει” κάθε Σάββατο από την “The Little Foxes” baby theater company στο Θέατρο Αθήναιον και απευθύνεται σε θεατές από 9 μηνών έως 2,5 ετών. Διαρκεί 30’, ενώ ακολουθεί δημιουργικό παιχνίδι για 40′.

Το πρωτότυπο κείμενο και την σκηνοθεσία έχει η Έμιλυ Καμαρινοπούλου, ενώ ερμηνεύει ο Βασίλης Κανελλόπουλος.

Αν θέλεις να κάνεις κράτηση, μπορείς τηλεφωνικά στο 2310 250 303 και 2310 832060 ή να στείλεις γραπτό μήνυμα στο 6944113387 και το inbox των The Little Foxes.

Tip 2!

Επειδή η παράσταση δεν έχει προφορικό λόγο, μπορούν να την παρακολουθήσουν και άτομα με μερική ή ολική απώλεια ακοής.