Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με το Τάιμινγκ…μας καλεί σε ένα απολαυστικό χιουμοριστικό 90λεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observational comedy και ξεκάθαρα μηνύματα.

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με το Τάιμινγκ επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για 8 μόνο παραστάσεις, ξεκινώντας στις 25 Ιανουαρίου!

Ο κορυφαίος και πρωτοπόρος Έλληνας stand-up κωμικός παρουσιάζει την 4η σόλο του παράσταση στην οποία αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό από τον Γιώργο σε μία παράσταση stand-up κωμωδίας που στόχο έχει να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Πριν κάνει πρεμιέρα όμως… ανακρίνεται απ’ το iPop!

Είμαι ο Γιώργος Χατζηπαύλου και είμαι….

«Είμαι stand up κωμικός, είμαι στην 4η solo παράσταση Τάμινγκ που έχω γράψει και παρουσιάζω στο ίδρυμα Κακογιάννη»!

Είναι ο Γιώργος και είναι καλά!

Γιατί να έρθουμε στο Τάιμινγκ Γιώργο Χατζηπαύλου;

Για να δείτε την παράσταση και να ξέρετε αν κάνατε καλά που την είδατε ή όχι. Δυστυχώς για ν’ αποφασίσεις αν έκανες καλά για κάτι, πρέπει να το κάνεις. Κι αν δεν έρθετε, δεν έχει νόημα να πάω ούτε κι εγώ, άρα;;

Άρα, θα πάμε!


Το σωστό Τάιμινγκ για σένα είναι….

«Το σωστό Τάιμινγκ για μένα είναι αυτό που οδηγεί σε αλλαγές με ευχάριστο ή δύσκολο τρόπο. Οδηγεί σε αλλαγές που είτε πρέπει να γίνουν είτε πρέπει να κάνεις»,  αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χατζηπαύλου αλλά ποιο είναι το βασικό που πρέπει να προσέξουμε;;

Τάιμινγκ World Τour: Ποιο ταξίδι αγάπησες περισσότερο;

Το Τάιμινγκ είναι.. πολυταξιδεμένο και το έχουν απολαύσει πολλοί θεατές ανά τον κόσμο. Έλληνες δηλαδή, που ζουν στα εξωτερικά. Πώς, όμως, ξεκίνησε το ταξίδι του απ’ το Ντουμπάι;;;

2 βασικές διαφορές του κοινού στην Ελλάδα και το εξωτερικό;;;

Η διαφορά είναι μια και είναι πολύ βασική! Οι Έλληνες στο εξωτερικό πηγαίνουν στο θέατρο πάντα στην ώρα τους… Και ο Γιώργος Χατζηπαύλου έχει την δική του ιδιαίτερη ερμηνεία γι’ αυτό…

Info!

Πού: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Αίθουσα: Θέατρο), Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ.: 210 3418550, www.mcf.gr

Πότε: Από Σάββατο 25 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή έως 16 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήρια: 12 € (γενική είσοδος), 10 € (προπώληση), 10 € (μειωμένο)

Προπώληση:

  • Στα ταμεία του Ιδρύματος(Πειραιώς 206, Ταύρος) από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:00 – 14:00, καθώς και μία ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της κάθε παράστασης.
  • Στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα (ώρες καταστημάτων)
  • Τηλεφωνικά στο 210 7234567 (Ticketservices, Δευτέρα & Παρασκευή 09:00-20:00, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 09:00-21:00, Σάββατο 09:00-15:00).
  • Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr και tickets.public.gr

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο iPop:

Πετύχαμε το σωστό Τάιμινγκ με τον Γιώργο Χατζηπαύλου και αυτό είναι το αποτέλεσμα!