Ο Emmanuel Macron σου αφηγείται την προσωπική του ιστορία μέσα απ’ το βιβλίο του «Επανάσταση»! Ο Γάλλος Πρόεδρος, ο οποίος είναι ο νεότερος ηγέτης της Γαλλίας μετά τον Ναπολέοντα, κάνει μια αναδρομή στη ζωή του, περιγράφει το όραμά του και τις βλέψεις του για έναν νέο κόσμο.

Ένα βιβλίο δυνατό, μοναδικό, που θέτει τα θεμέλια μιας νέας κοινωνίας.

O Εmmanuel Macron αφηγείται για πρώτη φορά την προσωπική του ιστορία, τις εμπνεύσεις του, το όραμά του για τη Γαλλία και το μέλλον της σ’ έναν νέο κόσμο που βιώνει έναν μεγάλο μετασχηματισμό, σαν αυτόν που βίωσε η ανθρωπότητα τα χρόνια της Αναγέννησης και της εφεύρεσης της τυπογραφίας.

Ένα βιβλίο από έναν πολιτικό που ανακούφισε με την εκλογή του ολόκληρη την Ευρώπη, κερδίζοντας την ακροδεξιά στη χώρα του.

Το iPop.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Επανάσταση».

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Επανάσταση» κάνοντας like, comment και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Emmanuel Macron βιβλίο

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1977 είναι Γάλλος πολιτικός, Πρόεδρος της Γαλλίας από τις 14 Μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα En Marche! (Εμπρός!).

Ο Macron ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος από το 2006 έως το 2009. Από το 2012 έως το 2014 εργάστηκε ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας στο Ελυζέ, ένας ανώτερος ρόλος στο προσωπικό του Προέδρου Hollande. Ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας στις 26 Αυγούστου 2014. Ως Υπουργός Οικονομικών, ο Macron ήταν στην πρώτη γραμμή της προώθησης φιλικών μεταρρυθμίσεων προς τις επιχειρήσεις. Στις 17 Φεβρουαρίου 2015, ο Πρωθυπουργός προχώρησε το πακέτο νόμου του Macron μέσω ενός απρόθυμου Κοινοβουλίου χρησιμοποιώντας την ειδική διαδικασία 49.3.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Μακρόν δήλωσε ότι δεν ήταν πλέον μέλος των σοσιαλιστών αλλά ότι ήταν Ανεξάρτητος κι απ’ τον Μάιο του 2017 είναι Πρόεδρος της Γαλλίας.